promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszasírják Majkát a nézők, Rózsa György sem tudta megmenteni a Zsákbamacskát?
Borítókép:  TV2 (via 24.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható, történelmi pillanatokkal volt tele a Zsákbamacska, de a nézőknek ez sem volt elég.

A Kasza Tibi-féle Szerencsekerék gigantikus sikerét látva a Zsákbamacska című műsort is felélesztette a TV2 közel 30 évvel az eredeti sugárzás után, csak most Rózsa György helyett Majkával, Pápai Jocival és Pap Dorcival. Sokak szerint egy igazi kulturális mélypont lett a Zsákbamacska új változata Majkáék színvonaltalan poénkodásai miatt, de úgy tűnik, hogy nem mindenki gondolja így.

Sokan fellélegeztek, mikor kiderült, hogy Majkáék helyett ismét Rózsa György lesz a Zsákbamacska műsorvezetője, hiszen a legtöbben abban reménykedtek, hogy ő majd megmenti a műsort, és újra ad nekünk egy kis színvonalas szórakoztatás, amiért olyan sokan szeretik és tisztelik őt. Már le is adták az első adást, de a nézők véleménye elég vegyes lett, ami kifejezetten meglepő.

Rózsa Györgyöt vastaps fogadta a stúdióban, ami miatt természetesen el is érzékenyült, majd egy olyan játékos is előkerült, aki annak idején még az eredeti Zsákbamacskában szerepelt, és ezen is nagyon meghatódott a műsorvezető – a játékos régen üres kézzel távozott, de most szerencsére sikerült nyernie, szóval ez is egy történelmi pillanatnak számított a magyar televíziózásban.

Viszont a kommentelők nem értékelték annyira Rózsa György műsorvezetői stílusát, ugyanis rengetegen írták, hogy a tévésnek már nincs olyan ritmusa és rögtönző képessége, mint amit a mai közönség megkövetel, így sokan visszasírják Majkáékat.

Bár bőven akadtak olyanok is, akik szerint Rózsa György jóval szuperebb munkát végzett, szóval tényleg vegyes volt a fogadtatás.

Itt lehet megnézni a pillanatot, ahogy Rózsa Györgyöt a stúdióban fogadták:

Itt pedig azt a jelenetet, amiben a régi játékos is feltűnt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás