promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: a Zsákbamacska lekerül a képernyőről, visszatér a Szerencsekerék
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg vannak számlálva a Zsákbamacska napjai, a TV2 máris visszarakja a Szerencsekereket.

A megújult Zsákbamacska március 13-án indult el a TV2-n, és rögtön az első adásával nézettségi rekordot döntött. A Majka és Pápai Joci vezetésével készült produkció azóta is hozza a stabil számokat, de a magas nézettség ellenére nagyon sok kritikát kap. A nézők egy része nem tudta megkedvelni a műsort: vannak, akik szerint Majka egyedül is el tudná vezetni, míg Joci és Pap Dorci teljesen feleslegesen van ott a stúdióban.

Bár nemrég bebizonyosodott, hogy az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét kizárólag a külső adottságai miatt rakta kirakatba a csatorna, Dorcikára olyan ruhát adtak főműsoridőben, ami túl sokat mutatott meg a nyíregyházi lány melleiből.

Ugyan sok negatív visszajejzést kap a közösségi médiában, sokan azonnal megszerették a Zsákbamacskát; nekik rossz hír, hogy már nem sokáig lesz képernyőn.

A TV2 bejelentette, hogy április 24-én, hétfőn új adásokkal tér vissza a Szerencsekerék, amit ezúttal is Kasza Tibi vezet majd. Ez azt jelenti, hogy a Zsákbamacska utolsó adását április 21-én, péntek este láthatjuk majd.


A csatorna a Sztárban sztár 9. évadának döntője során közölte, hogy Majka, Pápai Joci, és Pap Dorci az április 14-ei adásban lesznek utoljára a produkcióban, április 16-án, vasárnap aztán az eredeti formátum legendás műsorvezetője, Rózsa György veszi át a stafétát, és ő fogja levezényelni az utolsó adásokat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a TV2 berendel-e újabb évadot a Zsákbamacskából, de látva a nézettségi számokat, biztosra vehetjük, hogy igen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás