promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledobta ruháit a 65 éves Sharon Stone, elképesztő, hogy még mindig mennyire feszes a teste
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő még mindig őrületesen vonzó és ezt nem fél megmutatni.

Sokan ítélkezőek azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos életkor felett már nem szabad bikinit, szoknyát, rövidnadrágot vagy csinos, apró topot felvenni a nőknek. Ezzel ugyan sokan egyetértenek, szívesen korlátoznák az idősebb korosztályt abban, hogy azt viseljenek amit csak akarnak. Vannak, akik erre magasról tesznek és igyekeznek bebizonyítani, hogy az élet bármely szakaszában jól érezhetjük magunkat a bőrünkben.

Sharon Stone már 65 éves és büszkén mutatta meg minap gyönyörű alakját, szűk bikiniben. A kritikusabb réteg talán azonnal rávágná, hogy túl idős ahhoz, hogy ezt a fajta fürdőruhát viselje, de a színésznőt már hidegen hagyják a rosszakarói.

Persze nem csak az A-listás sztároknak adatik meg az a kiváltság, hogy bemutassanak az őket gyűlölködők számára. Sharon Stone instagramjára feltöltött posztjával bátorítja a korosztályában lévő hölgyeket is, hogy bátran vállalják önmagukat attól függetlenül, hogy a társadalom által már nem elfogadott, ha bikinit hordanak. Egy zöld-fekete leopárdmintás fürdőruhában mutatta meg tónusos alakját, és azt írta a kép alá: „Készen állok a nyárra!”

Előfordulhat, hogy sok ember számára inkább ellenszenvet vált ki, ha valaki ennyi idősen a tükör előtt pózol lenge öltözetben, de a kommentszekcióból jól látszik, hogy Sharon Stone rajongói inkább örülnek a posztnak. Egyikük ezt írta: „A fenében is, Sharon. légyszi légy a feleségem, jó szakács vagyok és nincs szükségem semmire.”

Egy másik pedig így fejezte ki rajongását: „A MEGSZÁLLOTTAD VAGYOK, IDE VELE” és „GYERE HOZZÁM”.

A színésznőt 3,8 millióan követik a social media felületén és nem csak a testpozitív üzenetei miatt. Munkássága és személyisége miatt is legendának számít Hollywoodban. A 65 éves filmdíva 1976-ban kezdte pályafutását tévéreklámokban, aztán 1980-ban kapott egy cameo szerepet Woody Allen Csillagporos emlékek című filmjében. Az ő nevéhez fűződik az az ikonikus erotikus jelenet, amikor az 1993-as Elemi ösztönben hatalmasat villantott. Sharon Stone később olyan alkotásokban szerepelt, mint a Casino, a Gyorsabb a hálánál vagy A múzsa csókja. Ő volt a kilencvenes évek egyik szexszimbóluma és úgy tűnik erről a titulusról hatvan felett sem szeretne letenni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás