promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyörű hölggyel készített közös videót Lukács Miki, Valmar koncerten mulatott együtt a szépséges lánnyal
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy ország döbbent meg azon, amikor Peller Anna és férje, Lukács Miklós bejelentették a válásukat.

A sztárpár válása hasonló volt a kapcsolatukhoz: végig tisztelettel és szeretettel nyilatkoztak egymásról és azt mondták a szeretet még megvan, azonban ez már inkább testvéri, mint házastársi jellegű.

A bombát idén márciusban dobták le, ami különösen meglepő volt annak fényében, hogy az RTL Klubon futó Nyerő Páros első évadát, ahol még a közönség szavazott a győztesről, 92%-kal toronymagasan megnyerték.

Ezután a közös műsorvezetést is megpróbálhatták, ahol szintén belopták magukat a nézők szívébe.

Összesen 14 évig voltak házasok, egy gyermekük született a kapcsolatból, akit a mai napig nagy szeretetben és egyetértésben nevelnek.

A kislány valószínúleg nagy Valmar rajongó lehet, édesapja ugyanis megható videót tett közzé, melyen a kisányával szerepel. Annabella édesapja nyakában élvezte a koncertet és szemmel láthatóan Lukács Miki is igen jó hangulatban volt, hogy apa-lánya napot tarthathat.

A videót itt nézhetitek meg, a képfelirattal pedig kedvesen jobbulást kívánnak a balesetet szenvedett Marics Petinek, akinek valószínűleg jól estek a bátorító szavak:

Egyébként éppen arról a koncertről készült a felvétel, ahol az énekes eltörte a lábát, tehát valószínűleg élőben is láthatták a szerencsétlen ballépést.

Miki életében az apaság igen központi szerepet játszik, ugyanis a főszerepésével forgattak le egy darabot, melynek a "Segítség! Iskola! avagy túlélőkalauz szülőknek" címet adták és a szerep, melyben önmagát alakítja igen testhezállónak tűnik neki:

Nem mindennapi előadás és stand up mindannyiunk életének legvidámabb, esetleg leggyötrelmesebb próbatételéről: az általános iskoláról.
Két gyakorló, humanista beállítottságú apa megmutatja a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy szülő kerülhet.
A több mint tíz szerepet alakító Simon Kornél és az önmagát nyújtó Lukács Miki egyfelvonásos, életvidám előadásában mindenki magára – vagy szülőtársaira – ismerhet. Aki pedig nem, az is. Kötelező előadás minden érintett apának és anyának, továbbá mindazoknak, akik túl vannak ezeken a keserveken, és azoknak is, akik érveket gyűjtenek a gyerekvállalás ellen – vagyis jóformán mindenkinek.

Aki meg szeretné tekinteni a darabot, az at Átrium színház oldalán tud jegyet vásárolni, kiváló mókának ígérkezik.

Forrás: Blikk.hu, atrium.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás