promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti és Dallos Bogi milliókat költött arra, hogy mindennap nyaralhasson – nézz szét a luxusoázisukban, ami csak az övék
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti és Dallos Bogi a nyugalom oázisát akarta megteremteni, és ez sikerült is nekik.

Puskás Peti és Dallos Bogi ugyebár anno szingliként ült be az X-Faktor mentori székébe. Természetesen elsősorban a tehetségekre figyeltek, de szép lassan köztük is elkezdett kialakulni valami. A sors úgy akarta, hogy ebből szerelem lett, és a mai napig boldogok, valamint kitartanak egymás mellett.

Dallos Bogi még azt is meg tudta bocsátani, amikor a Nyerő párosban kiderült, hogy a jelenlegi párja, 400, de talán 500 nőt is ágyba vitt, mielőtt rátalált volna. Azt is azért tegyük hozzá, hogy abban a pillanatban erősen sokként érte az igazság, és el is sírta magát.

Puskás Peti természetesen hűséges, és mindenben lesi a szerelme kívánságát. A boldogságukat csak tetézte, hogy két évvel ezelőtt februárban eljegyezték egymást, majd augusztusban összeházasodtak egy csodálatos esküvőn. A nagy napról több fotót és videót is megosztottak az Instagram-oldalaikon, amelyeken látszik, mennyire ragyognak a szerelmesek.

Most március végén azt is elárulták, hogy babájuk lesz. A pár első közös gyermekét várja, aki egy kisfiú lesz. A baba nemét egy babaváró buli jelentették be a követőiknek. Dallos Bogi pocakja ugyebár egyre nagyobb lesz, és a leendő kismama állandóan ragyog.

A babavárás miatt úgy döntöttek, hogy új otthont keresnek maguknak. A belvárosi lakásukat egy kertes házra cserélték, amelyet gyönyörűen berendeztek és feldíszítettek. Puskás Peti most egy friss videóban mutatta be a luxusingatlant, ami igazi álomotthon.

„Kész a kert, kész a terasz, úgyhogy körbe is mutatom nektek! (…) Nem csak nekünk csodás élmény kimenni, de remélem rengeteg élőlèny is megtalálja majd a helyét a mi kis mikroökoszisztémánkban, hogy segítsük a biológiai diverzitást a kertünkben is”

- írta Puskás Peti, aki mostanában az RTL legújabb műsorában, az Activityben is feltűnt.

Tehát Puskás Peti és Dallos Bogi luxusotthona tényleg mesésen, már-már álomszerűen néz ki így, innentől már csak a babának kell megérkeznie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás