promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi popsivillantós szettben mutatta meg terhespocakját, gyönyörű kismama Puskás Peti kedvese
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dallos Bogi igazán bevállalós képen mutatta meg a terhespocakját.

Első gyermekével terhes Dallos Bogi. Az énekesnő és férje, Puskás Peti március 31-én jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy babát várnak, majd nem sokkal később az is kiderült, hogy Bogi négy és fél hónapos volt már akkor, mikor nyilvánosságra hozták az örömhírt.

Az X-faktor egykori női mentora ugyan várni akart 2022 szilveszteréig, míg közli kedvesével, hogy várandós, de nem bírta ki, hogy a teszt megcsinálása után ne kiabáljon ki neki, hogy babájuk lesz.

Dallos Bogi most már a harmadik trimeszterben jár, ekkorra már kifejlődtek a baba szervei, de növekedésük még zajlik, a magzat csontjai és végtagjai egyre erőteljesebben. Ekkorra az esetleges genetikai eltéréseket már felfedezték vagy kizárták, így a szülésre és a kinti életre való felkészülésen van a hangsúly, illetve a korábbi vizsgálatok során azonosított veleszületett fejlődési rendellenességek utánkövetésére is ebben az időszakban kerül sor.

Ebben az időszakban nehezebbé válhat a légzés, megjelenik az úgynevezett bordaközi izmokkal való légzés, felerősödhetnek a gyomor- és bélrendszeri problémák, illetve előjöhetnek a bőrön a terhességi csíkok, ami a legtöbb kismama rémálma - de ezek ellen már lehet kapni olyan készítményeket, amikkel megelőzhető a csíkok megjelenése.

Dallos Bogi tehát egyre közelebb kerül a szülés napjához, most is éppen a nemrég elkészült kertjükben pihenget - itt készültek róla azok a popsivillantós fürdőruhás fotók is, amiken megmutatta szépen gömbölyödő terhespocakját. Mint az korábban már kiderült, Peti és Bogi kisfiút várnak, de azt egyelőre nem árulták el, hogy mi lesz a baba neve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás