promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi csodálatos otthonába engedte a kamerát, Puskás Petivel ezen a gyönyörű helyen laknak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a fiatalok szerelmi fészke.

Dallos Bogi és Puskás Peti az X-faktor zsűrijének sztárpárosa, akiket Magyarországon százezrek imádnak. A két énekes még 2019-ben ismerte meg egymást, amiko az Y-faktor éppen aktuális legújabb évadában mind a ketten zsűriszéket kaptak. 2021-ben mármeg is történt az eljegyzés, utána pedig nem sokkal az esküvő is, azt, hogy kisbabájuk lesz nem is olyan régen jelentették be közössen, természetesen azonnal jókívánságok ezreit kapták.

A fotó mellé azt írták:

"A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk kisbabánk"

Még korábban lehetett arról rengeteget olvasni, hogy a belvárosi lakásukat lecserélik egy kertes családi házra, amely kívül esik a túlzsúfolt belvárostól. Számukra ugyanis nagyon fontos a zöld környezet. Az otthonukat pedig nagyon trendin rendezték be, korábban pedig Dallos Bogi egy videóban is körbevezette a rajongóit, akik így elsőkézből csodálhatták meg a lenyűgöző enteriőrt. Amit már első ránézésre lehet látni, hogy minden ízében a természetesség uralja a lenyűgöző lakást, illetve a letisztultság is.

Az elmúlt időszakban amúgy több videóban is feltűnt a lakás belső tere, így nem is olyan régen is láthattuk őket itt közösen zenélni, ebben a cikkben pedig még további videó is láthattok a lakásról:

Korábban amúgy Puskás Peti megmutatta a balatoni álomnyaralójukat is, amely nagyon gyönyörűen néz ki a felújítás után, mint írta mellé:

"Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis »tanyám«. Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amit még a férjével építettek együtt. Évek óta építgetem-szépítgetem, de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve, csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás