promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy intimgyanta szalonban úgy ért hozzám a kozmetikus, hogy szőr helyett a kielégítetlenségemet távolította el
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy barátnőkkel megbeszélt strandolás előtt még gyorsan rendbe akartam magam rakatni lent. Ez sikerült is, ám nem úgy, ahogy azt elterveztem...

Egy népszerű belvárosi szalonra esett a választásom, időpont nélkül érkeztem, mivel váratlan programként lett bedobva a strandolás én pedig ezer éve húztam a szőrtelenítést. Nem a kedvenc elfogaltságom, így időnként elszalad velem a ló és szinte kész bozótot növesztek.

Be is mentem a szalonba, ahol legnagyobb örömömre jelezték, hogy van egy szabad kozmetikus, majd szólították is Gábort. Egy pillanatra megdöbbentem, de mielőtt ellenkezhettem volna már meg is jelent előttem egy jóképű, magas férfi. Mosolygott, bemutatkozott, majd mutatta, hogy hol fogjuk elvégezni a gyantázást.

Volt benne valami furcsamód vonzó, ahogyan a vállamhoz ért mikor segített levenni a kabátot, abba beleborzongtam.

Biztosított, hogy vetkőzzek le nyugodtan, ő pedig elkezdte az előkészületeket: lepedőt terített le, gyantát melegített, felrakott egy kellemes zenét.

Én levetkőztem, majd az ágyra feküdtem és el is kezdte a procedúrát határozott, meglepően szakértő modulatokkal.

Eléggé zavarba voltam, így a mai napig nem értem miért és hogyan, de kicsúszott a számon, hogy

nagyon régen érintett már meg ott férfi, szóval nem kell sietni.

Ahogy a szavak elhagyták a számat éreztem, hogy megnyílik alattam a föld, Gábor azonban csak nevetett és mondta hogy lazuljak el. Így is tettem, magamat átkozva még mindig az előbbi suta megszólalásomért és már fel is voltam rá készülve, hogy szinte mintegy büntetésként meg fogom érdemelni a gyanta okozta fájdalmat.

Azonban miközben ezen gondolkoztam éreztem Gábor kezeit és valahogy megváltozott a mozgásuk. A szemem le volt takarva, ez része a relaxálásnak, de éreztem, ahogy valami testápolófélével simogatja a combomat egyre feljebb és feljebb, amíg máj a hajlatomat krémezte.

,,Kis hidratálás, hogy bírja a bőröd," - mondta.

Majd a keze még feljebb csúszott és már olyan helyen ért hozzám, amiről tudtam, hogy semmiképp sem indokolt. De nem szóltam semmit. Meg akartam várni mi lesz ebből. A kezei már határozottan tartottak az általa kitűzött cél felé és elérte a testem legérzékenyebb pontját, amit szintén bekrémezett, mielőtt finoman csúsztatta volna rajta körbe-körbe az ujjait.

Hatalmas levegőt vettem, némán, utána pedig visszatartottam a lélegzetemet.

A kezei egyre szorgosabban jártak, hol fel-le, hol jobbra-balra, azonban tökéletes ütemben és erősséggel.

Éreztem, hogy a végéhez közeledek, de nem akartam elhinni, hogy ez valóban megtörténik. A testem mozgásán láthatta, hogy már nem bírom sokáig, így gyorsított és célzottabban végezte a kézimunkát. Másodperceken belül elélveztem.

Kiengedtem a levegőt és szinte kapkodva lélegeztem. Felültem és zavartan ránéztem, ő pedig pimaszul mosolygott. Felöltöztem, fizettem a pultnál a kasszás kiasasszonynak, aki megkérdezte elégedett voltam-e, mire mondtam hogy nagyon. Kaptam egy kupont, amivel a következő gyantáztatásom bármelyik szalonukban féláron lesz.

Valószínűleg szükségem is lesz rá, mivel a parton átötözve figyelmeztetett a barátnőm, hogyha már késtem, akkor egy kozmetikust igazán útbaejthettem volna, mert szemmel láthatóan hónapok óta nem volt időm gyantáztatni...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás