promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leteszteltem hányszor tudok egymás után elélvezni, az eredmény döbbenetes lett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik olcsó női magazinban a többszörös orgazmusról olvastam és megragadott az egyik mondat, amit ott olvastam.

Fizikálisan minden nő képes az egyszeri és a többszöri orgazmusra is. Általában unalmas időtöltésemként olvasom ezeket a cikkeket, ez valamiért azonban nagyon felpiszkálta a fantáziámat.

A barátom éppen a gép előtt dolgozott és odamentem hozzá, nem kerülgetve a farbát:

,,Szívem, mit gondolsz, hányszor tudnál engem kielégíteni?"

A hangom a fülesen át is bejutott a fejébe, levette a fejéről és azonnal felémfordult.

,,Tessék?" - kérdezett vissza, mint aki rosszul hall.

,,Azt kérdeztem, hogy szerinted hányszor tudnál engem kielégíteni?"

Értetlenül nézett, majd meglátta a kezemben a magazint és kajánul elvigyorodott.

,,Nem mondod, hogy végre valami érdekeset is olvastál abban a sz*rban?"

Én is szemtelenül elmosolyodtam, tudtam, hogy felpiszkáltam a fantáziáját.

,,Gyere bébi, derítsük ki." - mondta, majd egy pillanat alatt felkapott és bevitt a hálóba.

Az ágyra dobott és egyből mellémfeküdt. Vadul csókolózni kezdtünk, és lefejtette rólam a ruháimat. Ő is ledobta a sajátját, szemmel láthatóan feltüzelte az elé állított kihívás és teljesíteni akart.

Tudta mit és hogyan szeretek, kiválóan klappolunk etéren is. A csókolózás közben éreztem, hogy az első rohamot a kezeivel indítja: pontosan úgy simogatta a finom, puha, nedves puncimat ahogyan szeretem. Nem tartott sokáig a dolog, pontosan tudta a technikát, amivel kivégezhet, így 2-3 perc múlva már túl voltam az első csúcson.

Finomabbra vette a tempót, már ki és be is járt az ujja, mikor ismét visszatért a legérzékenyebb részemhez és újracsinálta az előző manővert, csak finomabb mozdulatokkal, ami szintén néhány perc alatt eredményt hozott. Így kettőnél jártunk.

Ezután finom csókokkal elindult lefelé és nyelvvel kezdte el a kis kagylócskám kényeztetését. Piszok módon jól csinálja és ismeri minden porcikámat, hihetetlen, de harmadjára is sikerült neki némi nyelvjáték után.

Én már tekeregtem, de nem engedett, a kihívás az kihívás, így folytatta. Visszavett a nyelvtempóból is és finomabban kezdett kényeztetni. Már mindenem nagyon érzékeny volt, de pontosan érezte minden rezdülésem így negyedszerre is át tudott vinni a csúcson.

Érezte, hogy ötödjére már nehezebb dolga lenne és én is azt hittem végeztünk, egyszer csak azonban egy halk rezgést hallottam: ahogy felnéztem a gyönyörtől párás szemmel a kedvenc vibrátorom volt a kezében, az arcán pedig gonosz mosoly.

Annak a kis műszernek sosem bírtam sokáig elleállni, fantasztikus eszköz, odaillesztette hát pontosan a helyére és még kétszer, gyors egymásutánban elélveztetett.

Összecsuktam a lábam, ezzel jelezve, hogy vége, úgy éreztem magam mintha egy maratont futottam volna le. Ő mellémfeküdt, és szorosan átölelt, majd azt súgta:

,,Sosem láttalak még ennyire szexinek és kívánatosnak. Remélem olvasom majd még egy-két érdekes tesztet az újságodban.''

Én kis pihenés után viszonoztam a kedvességét, viszont még így 6:2-re kikaptam. A lapot azonban azóta is járatom és bármilyen szexi tippet olvasok, azonnal bedobom, hogy minél hamarabb ki is próbálhassuk. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás