promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csoportosan vezettek be a hátsó kapu nyújtotta örömökbe egy iskola diákjai, sosem tapasztalt élvezet lett az akció vége - 3. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ott voltunk négyen én pedig valami olyasmit okéztam le, amiről közel távol sem voltam benne biztos, hogy jó ötlet és az valóban jó lesz nekem. De határozottan az volt.

Matyi finoman hátradöntött az asztalon és intett Tibinek aki átvette a helyét a lábaim között, miközben Szandi végig cirógatott és csókolt. Még mindig csodálatos volt az egész, azt éreztem, hogy ez itt most csak rólam szól. Azonban nagyon aggódtam a még előttem álló akadály miatt, viszont mindenkiben maximálisan megbíztam.

Tudtam, hogy bármikor kiszállhatok, de nem akartam. Matyi visszaérkezett az asztalhoz, egy síkosítóval a kezében és megfordított az asztalon.

Mögém lépett és miközben Szandival csókolóztam finoman masszírozni kezdett Tibivel felváltva a meleg, olajos krémmel. A gyengéd érintések határozottba csaptak át és egyre intimebb részeimet érintették a kezükkel.

Teljesen ellazultam, így mikor Matyi becsúsztatta az ezredest a hátsó kijáratomba, szinte semmi ellenállást nem tapasztalt. A kezeivel tovább dolgozott közben, Tibi pedig Szandival kezdett foglalkozni és ők forrtak össze, csak a mi egyesülésünknél kicsit hagyományosabb módon. Őrjítően szexi volt őket nézni, szinte felfaltuk egymást a szemeinkkel, miközben ők is gyönyörködtek bennünk.

Fogalmam sincs mennyire lehettünk hangosak, de az biztos, hogy senki nem fogta vissza magát. Annyira szinkronban voltunk, hogy gyakorlatilag négyünk orgazmusa szinte egyszerre történt meg és eksztázisban dőltünk le a padlóra, asztalra, székre, amit éppen értünk.

Sok időnk azonban nem volt, mert Szandi jelezte, hogy a gondnok hamarosan érkezik takarítani, így nagyjából 30 percen belül el kellett hagynunk a helyszínt.

Ezután mindannyian felöltöztünk és ahelyett, hogy elköszöntünk volna, még beugrottunk meginni valamit. Ami a legjobb az egészben, hogy nagyon kellemes társaság voltak élőben is. Mint kiderült a szexuális szabadságukat nem szeretnék feladni, azonban Szandi inkább Tibihez áll közel, én pedig Matyival töltöttem el egyre több időt, így végül megbeszéltük, hogy párként folytatjuk. Nem mondom, hogy hetente, de időnként még azért benevezünk egy négyes akcióra, ami ugyanolyan felejthetetlen, mint az első alkalommal volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás