promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Negyedikként szálltam be egy hármasszexbe, nemcsak festékkel kent össze pár pajzán tanuló - 2. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ott voltunk hát négyen és szavak nélkül is tudtuk mit akarunk: egymást... Emlékszel, itt fejeztem be a mesélést, most pedig folytatom, hogy mi is történt azon a fülledt délutánon, abban a tanteremben.

Bár nem volt szükség szavakra, a cserfes lány erotikusan búgó hangon megkérdezte:

-Beszállsz?

-Pontosan mibe? - kérdeztem én.

-Ebbe...

Majd odaépett hozzám és megcsókolt. Még nem öltöztem fel, ugyanolyan meztelenül álltam ott mint egész nap, így könnyedén elérhette bármelyik testrészemet.

Miközben csókolt, a kezei már a bimbómat izgatták.

Hirtelen egy markolást éreztem a fenekemen, és két csókot a nyakam két odalán. A fiúk is beszálltak az akcióba.

Ti... így... mind... -szakítottam meg a csókot.

A lány korholó tekintettel nézett rám és befejezte a mondatomat:

Rendben, akkor csináljuk rendesen. Én Szandi vagyok, ő Tibi, ő pedig Matyi. Mi hárman együtt vagyunk, amolyan laza módon. Ha érted mire gondolok.

Tulajdonképpen értettem is, meg nem is, de nem volt több kérdésem. Folytattuk a csókolózást, azonban Szandi heyére Tibi került, immár vele folytattam a nyelvcsatát és Szandi már a fenekemet harapdálta.

Tibi heyére Matyi került, most vele nyelveztem, azonban Tibi sem pihentette sokáig a nyelvét: elémtérdelt és finoman dolgozni kezdett az intim részeimen. Felsóhajtottam, tudta mit csinál.

Ezután Matyi felkapott és az asztalra ültetett. Széthúzták a lábaimat és tovább kényeztettek, miközben én a két fiú férfiasságával kezdtem el foglalkozni.

Rengeteg inger ért, azt sem tudtam hova figyeljek, szinte robbanásközeli volt a szexuális izgalmam.

Egy nagy, forró egységként lüktettünk, testek, testrészek, nyelvek, végtagok olvadtak össze és váltak külön, minden bőrsejtemet egyenként éreztem.

Ezután Szandi került a lábaim közé és ő mutatta meg, hogy mire képes a szájával. Azt hittem azonnal elélvezek, azonban a csúcs előtt, mintha pontosan érezte volna, mindig abbahagyta. Kínzóan györtő volt, amit művelt, de akármeddig tudtam volna folytatni.

-Mennyire vagy nyitott arra, ha... esetleg a fenekedet is célba vesszük? - Kérdezte Matyi, akinek a férfiasságára ránézve megrettentett  kérdés. Hatalmas szerszáma volt.

-Hát én nem is tudom... régen próbáltam, fiatalabb koromban, de fogalmam sincs, hogy itt hogyan és... - de egy csókkal belémfojtotta a szót.

-Rendben, akkor vegyük célba a hátsó kijáratot. Bízz bennem.

És ezzel hátradöntött az asztalon. Ami pedig ezután következett... az még ennél is sokkal arcpirítóbb, adjatok egy kis időt, hamarosan elmesélem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás