promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mitől lesz felejthetetlen a kézimunka? Ha így csinálod, garantáltan óriási robbanás a vége
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasónk párja egy látszólag egyszerű dolgot szeretne bevezetni az ágyba, amit ő szívesen meg is tenne, de megfelelő ismeretek híján egyelőre kudarcba fulladtak az erotikus próbálkozások.

Kedves Kitti!

A párom arra kért, hogy néha a rendes szex helyett (nem tudom jobban megfogalmazni) maradjunk annál, hogy néha csak kézzel csináljuk egymásnak. Ötletem sincs, hogyan álljak ennek neki, valahogy mintha nem esne kézre/rosszul fognám.

Van ennek valami konkrét módja?

Köszönöm, ha segítesz.

Sz,

Kedves Sz.!

Először is köszönöm, hogy írtál és gratuálok, hogy segítséget mertél kérni.

A kézzel való kényeztetéshez sokan nincsenek hozzászokva, pedig igen izgalmas felhangot adhat a szeretkezésnek. A fiatalok "sportjának nevezik", pedig felnőttként is határozottan van helye az ágyban, főleg ha mindkét fél előnyben részesíti azt a felfogást, hogy a szexnek nem kötelező eleme a behatolás.

Maga a mozdulatsor és a technika nem ördögtől való, kis gyakorlassál könnyen elsajátíthatod, de adok néhány gyakorlati tippet, amivel biztosan lenyűgözöd majd a kedvesedet.

Először is: nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is kell idő az előjátékra. Csókolózzatok hosszan, a kezeiddel simogasd az egész testét, majd mikor már érzed a reakcióiból, hogy szinte könyörög az intimebb érintésekért, akkor kezdd el simogatni a férfiasságát is.

Először csak az ujjad hegyeivel fel le, érintve a golyókat is, majd egyre határozottabb simító mozdulatokkal vesd be a tenyeredet is.

Mikor már szinte a tetőfokára hágott a hangulat, akkor markolj rá egyelőre finoman és kezdd el húzogatni.

Gyakori hiba, amit kezdőként elkövet az ember, hogy adja magát az, hogy a tövénél fogd meg. Nos, nem, a végénél kell rakulcsolnod az ujjaidat, közvetlenül a péniszen lévő perem (makk) alatt.

Tulajdonképpen az egésznek az a kulcsa, hogy ezen a peremen húzogatod fel és le a bőrt. A sebességet és az erősséget időnként változtathatod, de a vége felé közeledve (amit a párod jelzéseiből tudni fogsz, de meg is kérheted, hogy szóljon) már következetesen tartsd a tempót.

Nem írtad, hogy a párod körülmetélt-e, ebben az esetben kicsit más a metodika, azonban ezt a technikát fitymával rendelkező férfiak esetében is hasznosíthatod, ugyanis jóval megdobja a kézimunka élvezeti értékét:

Nyomj egy jó adag síkosítót a kezedbe, majd próbáld ki az előbb említett technikát annyi különbséggel, hogy a kezedet nem a bőrrel együtt, hanem az egész péniszen csúsztatod. Így a szerszám hegyét (is) közvetlenül izgatod, ami hatalmas orgazmushoz vezet.

Itt azonban változik az érzékenység, fontos, hogy reflektálj a párod kéréseire.

Ha ezt a néhány technikát alkalmazod és megtoltod azzal, amit a párod mesél a saját testéről, akkor felejthetetlen élményekhez juttathatjátok egymást.

Kívánok mindkettőtöknek sok sok élvezettel teli napot (és éjszakát) és bátor, szuper kísérletezést.

Ha neked is bármilyen kérdésed merül fel, akkor írj nekem az info@promotions.hu címre én pedig segítek neked megoldani a felmerülő problémát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás