promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger elképesztő dolgot tett a lányával - Katherine most vallott a traumáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel-hős Chris Pratt felesége egyszer megalázó helyzetbe apja, Arnold Schwarzenegger és egy különleges Hummer miatt.

Hosszú éveken át alig-alig lehetett hallani bármit is a legendás hollywoodi akciósztár, Arnold Schwarzenegger gyermekeiről. Öt utódja közül talán Katherine​ vitte a legtöbbre, aki érettségi után a Dél-Kaliforniai Egyetemre járt, és szerzett diplomát. Azonban az ekkor 23 éves lány nem tudta, hogy mihez is kezdjen az életével. Színész és politikus, mint az édesapja, egyáltalán nem akart lenni. Inkább édesanyjától, és más, sikeres sportolóktól, művészektől, alkotóktól kért és kapott tanácsokat. Ám ahelyett, hogy egy teljesen járatlan útra tévedt volna, anyukája, Maria Shriver útját követve író lett. A sok bölcsességet, amit újonnan szerzett ismerőseitől kapott végül egy önsegítú könyvformájában jelentette meg. Azóta már több művét is megjelentette, bár csak lokális elismertséget kapott. 

A 2019. óta Chris Pratt feleségének számító Katherine egy nehézkes gyermekkor után lett tulajdonképpen sikeres felnőtt, és boldog családanya. Ugyanis a nagy Arnold árnyképe sokáig belepte mind őt, mind a testvéreit. Ugyan iskolai bántalmazásról nem beszélt még soha, már évekkel ezelőtt elárulta, hogy súlyos testképzavara volt 13-14 évesen. Miközben saját magával is elégedetlen volt szellemileg és testileg egyaránt, még az édesapja nagysága is jelentőse nyomasztotta. Erről, és egy konkrét példáról számolt be a minap, a mára kétgyermekes anyává érett Katherine: 

"Emlékszem egy alkalomra, amikor rájöttem, hogy az én apám és az életünk más, mint a többieké. Akkor egy ablak, ajtó és tető nélküli Hummerrel vitt minket iskolába. És én elkeseredtem. Mielőtt odaálltunk, én azt kérdeztem, hogy le tudna-e tenni arréb az utcában. Annyira zavarban voltam. Egyáltalán nem tetszett. Aztán amikor idősebb lettem zavart az is, hogy az osztályomban a fiúk nem irántam, hanem az apám felöl érdeklődtek."

- sopánkodott Katherine, egy Youtube-csatornának, a Nikki and Brie-nek nyilatkozva.

A 34 esztendős hölgyemény monstanság békességben él hol Los Angeles-ben, hol közös vidéki farmján Chris Prattel. A népszerű színész számára pedig igazi háttérországot jelent, miközben az olyan nagysikerű mozikon dolgozott vagy dolgozik, mint a Galaxis őrzői vol. 3, vagy a Super Mario Bros film. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás