promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Arnold Schwarzenegger gyönyörű lányát, aki még egy Marvel hős szívét is meghódította? – fotók
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katherine Schwarzenegger 32 éves lett, ennek örömére édesapja, illetve a férje, Chris Pratt is megható üzeneteket írtak neki.

A Terminátor-filmek máig izmos sztárjának, Arnold Schwarzeneggernek összesen öt gyermeke van: Katherine (32), Christina (30), Patrick (28), Christopher (24) és a házasságon kívül született Joseph Baena (24), aki rendkívül hasonlít az édesapjára, ráadásul ő is testépítőnek állt:

Arnold Schwarzenegger legidősebb lánya, Katherine Schwarzenegger 2019-ben összeházasodott Chris Pratt-tel, akit a legtöbben a Jurassic World-szériából ismerhetnek, de ő a Marvel-filmek Űrlordja is – majd tavaly augusztusban megszületett első közös gyermekük, Lyla is, akit nagy boldogságban nevelnek együtt.

Katherine Schwarzenegger december 13-án lett 32 éves, a jeles eseményről pedig természetesen édesapja is megemlékezett:

„Boldog születésnapot Katherine Schwarzenegger! Annyira, de annyira szeretlek. Megváltoztattad az életem, mikor világra jöttél, és azóta minden jobb – apának, illetve mostmár nagypapának lenni a világ legjobb szerepe. Tudom, hogy újabb elképesztő év elé nézel, én pedig boldogan fogom figyelni a sikereidet.”

Chris Pratt pedig egészen megható sorokkal köszöntötte szülinapos kedvesét:

„Boldog születésnapot Édesem! Annyira csodás feleség, édesanya, mostohaanya és élettárs vagy. Egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy mennyire elveszett lennék nélküled. Gyönyörű vagy, kőkemény, gondolkodó, elképesztően okos, egy igazi főnök, végtelenül motivált, és úgy kommunikálsz, ahogy senki más. Köszönök mindent. Köszönöm, hogy ennyire hozzájárultál a fejlődésemhez az utóbbi években. Annyira tökéletesen illünk egymás életébe, hogy a Szövetségünk minden egyes nap emlékeztet arra, hogy Isten vigyáz ránk. Egyedül nem tudnám navigálni a furcsa világunk körülményeit. Annyira hálás vagyok azért, hogy nem is kell. A mások segítése iránti elkötelezettséged ragadós. Annyira hálás vagyok azért a harmóniáért, amit folyamatosan a családunknak adsz. Annyira szeretlek édesem. Boldog születésnapot!”

Így néz ki manapság Katherine Schwarzenegger:

Itt pedig gyerekként láthatjuk édesapjával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás