promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy az öröm: megszületett Arnold Schwarzenegger unokája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt jelentette be a nagy hírt, hogy világra jött második közös gyermekük Katherine Schwarzeneggerrel.

A Terminátor és még megannyi remek akciófilm keményfiúja, Arnold Schwarzenegger elég sok dolgot átélt az utóbbi időszakban, hiszen hivatalosan is elvált a feleségétől, szerepet vállalt élete első sorozatában, és még egy komoly autóbalesetet is szenvedett, amit szerencsére épségben megúszott – most pedig olyasmi történt vele, ami minden apuka álma.

Megszületett Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger második közös babája, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt, vagyis Arnold Schwarzenegger családja egy újabb taggal bővült.

Az újszülött és az anyuka is jól vannak, Arnie pedig a legnagyobb örömére újból unokázhat – pedig az előző unokája, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt 2020-ban született, szóval nem kellett sokat várnia a következő ajándékra.

Az immárom kétszeres édesanya, Katherine Schwarzenegger a világsztár legidősebb gyermeke, aki 2019-ben házasodott össze a Marvel-filmekből és a Jurassic World-szériából ismert Chris Pratt-tel, akinek az előző kapcsolatából már született egy fia.

Itt lehet megtekinteni Chris Pratt bejelentését, az első képekre viszont egyelőre még várnunk kell a bébiről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás