promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden idők legnagyobb húsevő dinoszaurusza is feltűnik a Jurassic World: Világuralom új, magyar előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előzetes alapján a Jurassic World: Világuralom lesz a széria legizgalmasabb, leglátványosabb, legfélelmetesebb filmje.

1993-ban Steven Spielberg beírta magát a filmtörténelembe a Jurassic Parkkal, hiszen ennek a látványos, izgalmas alkotásnak köszönhetően mindenki dinoszaurusz-lázban égett annak idején – de az utódszériának, a Jurassic World-filmeknek köszönhetően a közönség újra kíváncsi lett a veszélyes őshüllőkre, amik elől akár magassarkúban is el lehet futni, ha éppen úgy hozza a helyzet.

Június 9-én kerül a mozikba az új széria harmadik része, és egyben lezárása, a Jurassic World: Világuralom, ami szoros összeköttetésben van az első Jurassic Parkkal is, hiszen feltűnik benne a nagy sikerű, klasszikusnak nevezhető alkotás három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is – mellettük természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is látható lesz a filmben.

Befutott a Jurassic World: Világuralom új, szinkronizált előzetese, amiben betekintést nyerhetünk pár izgalmas jelenetbe, amikből kiderül, hogyan is sikerült együtt élnie a dinoszauruszoknak és az emberiségnek – azzal pedig nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy nem éppen zökkenőmentes a viszony, ráadásul minden idők legnagyobb húsevőjének megjelenése sem teszi könnyebbé a helyzetet hőseink számára.

Itt lehet megnézni a rövid kedvcsinálót, ami alapján könnyen lehet, hogy a Jurassic World: Világuralom lesz az év talán legjobb mozis élménye, ami egyben egy epikus finálét is hozhat a hűséges rajongóknak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás