promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat hibázott Arnold Schwarzenegger, kórházba került miatta egy nő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly balesetet okozott a Terminátor sztárja, Arnold Schwarzenegger.

A 74 éves színész, Arnold Schwarzenegger tegnap késő délután éppen hazafelé tartott, mikor nem messze az otthonától egy kereszteződésnél balra kanyarodott, de nem vette észre, hogy neki még piros volt a lámpája. Közben egy másik ember éppen megfordult az úton a kocsijával, ennek pedig az lett a következménye, hogy a híresség a hatalmas GMC Yukon SUV-jával belement az éppen forduló Priusba – sőt, konkrétan ráhajtott, ami nagyon rémisztő látvány nyújtott.

Arnold Schwarzenegger épségben megúszta a közúti balesetet, de a Priust vezető nő megsérült, a szemtanúk szerint nagyon vérzett a feje, ezért kórházba kellett szállítani.

A világsztár végig a nő mellett maradt és megvárta, amíg megérkeztek a hatóságok. Egyelőre úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger teljesen józan volt, így csupán a figyelmetlenség lehetett a rémisztő baleset oka, amiben több jármű is megrongálódott. A rendőrség szűkszavúan nyilatkozott az incidensről, de az kiderült, hogy egyelőre nem emelnek vádat senki ellen.

A szemtanúk azt állítják, hogy az egész baleset úgy nézett ki, mint egy Hollywoodi akciófilm, hiszen sokan még sosem láttak élőben olyat, hogy egy autó ráhajt a másik tetejére:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás