Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Arnold Schwarzenegger főszerepet vállalt egy sorozatban

Arnold Schwarzenegger főszerepet vállalt egy sorozatban

Zene, Film & Kultúra

Arnold Schwarzenegger főszerepet vállalt egy sorozatban

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:39

Úgy látszik, hogy a Terminátorként ismert Arnold Schwarzenegger a mozik után a televíziókat is meg akarja hódítani, ráadásul egy elég ígéretes projektet választott magának.

Az egyik utolsó igazi filmsztárnak számít Arnold Schwarzenegger, aki most nagyon boldog, hiszen végre megszületett az unokája. A büszke nagypapa manapság is aktív, és a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenő elég időt adott neki ahhoz, hogy átgondoljon pár fontos dolgot, így most igazán merész lépésre szánta el magát, ami egy teljesen új korszak kezdetét jelentheti az életében.

Arnold Schwarzenegger lesz a producere és főszereplője egy jelenleg cím nélküli kémes sorozatnak, ami egy apa-lánya páros globális kalandjait meséli el, de azt még nem lehet tudni, hogy humorosan, vagy kőkemény akcióként tálalva. Egyedül az biztos, hogy nagyon izgalmasan hangzik, és eléggé illik a sztárhoz.

A SlashFilm cikke szerint az alkotást Nick Santora készíti majd, aki jelenleg az Amazonon futó Jack Ryan-szériát csinálja, szóval esélyes, hogy ez is ott landol pár éven belül. Ez mondjuk attól függ, hogy az éppen rajta dolgozó Skydance hogyan állapodik meg a lehetséges partnerekkel – egy ilyen projektért pedig tuti, hogy kapkodni fognak.

Arnie az évtizedek alatt néha ugyan feltűnt pár szériában, de ez most igazán különleges eset, mivel nagyon úgy néz ki, hogy tudatosan szeretne áttérni a filmekről a sorozatokra. Lehet, hogy a Terminátor: Sötét végzet bukásának köszönhetjük ezt, de mindenesetre érdekes lesz így látni a világsztárt.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger / JOE KLAMAR / AFP