promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: Arnold Schwarzenegger olyan bejelentést tett, hogy azzal a fél világot meglepte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Arnold Schwarzenegger rajongói, elképesztő hírt hozott a világsztár.

Még Sylvester Stallone is bevallotta nemrég, hogy Arnold Schwarzenegger minden idők legnagyobb akcióhőse, ami nem meglepő, hiszen a még most, 75 évesen is izmos színész szinte uralta a '80-as, '90-es években a filmjeivel a mozikat. A rajongói legnagyobb örömére Arnie jelenleg is aktív, sőt, az utóbbi hetekben hatalmas projektekkel bombázta meg a Netflix globális közönségét.

Június 7-én került bemutatásra Netflixen egy fantasztikus, 3 részes dokumentumfilm Arnold Schwarzenegger életéről, az Arnold címmel ellátott alkotás pedig teljesen lenyűgözte az embereket, hiszen annyira őszinte, érdekes és szórakoztató volt, hogy az valami hihetetlen – az epizódok a világsztár testépítői, színészi és politikai karrierjét mutatják be úgy, ahogy talán még sosem volt alkalmunk betekintést nyerni ezekbe az időszakokba.

Persze nem csak az Arnolddal robbantott nagyot az akcióhős, hiszen május 25-én megjelent élete első sorozata is a Netflixen, a FUBAR, ami tökéletesen ötvözi az akciót és a komédiát.

A kritikusok az eddigi vélemények alapján nem kifejezetten kedvelték a 8 epizódból álló szériát, éppen ezért sokan el is kezdtek aggódni a folytatásért, hiszen ez általában rosszat jelent. A rajongóknak viszont a kritikusokkal ellentétben eléggé bejött az alkotás, mivel Arnold Schwarzenegger igazán elemében van benne, és egyszerre kőkemény, illetve rendkívül vicces – szóval sokan szeretnék, hogy folytatódjon Arnie Netflixes kalandja, de már felreppentek pletykák, hogy ez nem fog összejönni.

Nos, örülhetnek azok, akiket elvarázsolt a FUBAR, ugyanis Arnold Schwarzenegger váratlanul bejelentette a Netflix eseményén, a TUDUM-on, hogy a streamingóriás berendelte a sorozat folytatását – de azt egyelőre sajnos még nem lehet tudni, hogy mikor érkezik a második évad.

Aki esetleg lemaradt a FUBAR első évadáról, az jelenleg is megtekintheti Netflixen – itt van hozzá egy rövid, magyar feliratos kedvcsináló is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás