promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence kőkemény gyomrost vitt be az RTL-es kollégájának, még a közönség is ledöbbent
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bencének a Tippelj és vidd el! játékában kiszaladt a száján a dolog, és már nem tudta visszaszívni.

Az RTL-en futó Tippelj és vidd el! a kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő vetélkedője, persze nem Magyarországon. A csatorna nagy reményeket is fűzött hozzá, de nem jöttek úgy a nézettségi adatok, ahogy kellett volna.

A formula az, hogy a Tippelj és vidd el! játékosainak különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük. Az RTL szokásához híven nem sajnálta a pénzt a nyereményekre, mert volt arra is példa, amikor Bernadett, a három gyermekét egyedül nevelő édesanya egy vadonatúj autóval térhetett haza.

A csatorna nem olyan rég nyilvánosságra hozta, hogy retró újdonsággal fognak próbálkozni, és június 26-án, vagyis jövő hét hétfőtől elindul az Activity. Emiatt borul az RTL hétköznapi műsorrendje is, és a Tippelj és vidd el! búcsúzik a képernyőről. Az első évadának utolsó adását június 23-án, pénteken 20 órától láthatják a nézők, az pedig később eldől, hogy lesz-e második évad.

Elsőre úgy tűnik, hogy Istenes Bence bármennyit is bohóckodik, hazánkban nem fog tudni akkor népszerűséget elérni a show, mint külföldön. A lenti videóban meg is lehet nézni a műsor házigazdájának eddigi legszórakoztatóbb pillanatait és legpimaszabb beszólásait.

Az persze nincsen benne, amikor Istenes Bence nem olyan rég egy kőkemény gyomrost vitt be az RTL-es kollégájának. Az áldozat nem más volt, mint Sebestyén Balázs.

Az egyik játékos, Adrienn Veszprémből érkezett, és háromgyerekes családanya. Ő az első fiának a nevét Sebestyén Balázs miatt választotta Benettnek (így hívják Balázs fiát), majd Istenes Bence miatt a középső gyermekét Nátánnak nevezte el. Ugye Istenes Bence és Csobot Adél egyik gyerekét is így hívják.

„Akkor még nem volt ízlésed?”

kérdezte Istenes Bence, amikor megtudta, hogy Sebestyén Balázs megelőzte őt ebben a névválasztós dologban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás