promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolatába egy harmadik fél kavart be
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence már tudta jól, hogy ezért Csobot Adél alaposan be fog dühödni.

Sokan nem tudják, de a Tippelj és vidd el! a kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő vetélkedője. Hazánkban ugyebár Istenes Bence műsorvezetőként igyekszik kihozni belőle a maximumot az RTL-en.

A Tippelj és vidd el! játékosai a műsor stúdiójában helyet foglaló nézők közül kerülnek ki. A szerencsés kiválasztottak a “Gyere játszani!” felszólítás után kerülnek játékba, ahol különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük.

Volt arra is példa a stúdióban, amikor Bernadett, a három gyermekét egyedül nevelő édesanya egy vadonatúj autóval térhetett haza.

A legutóbbi műsorban egy elég érdekes eseménynek lehettek szem, illetve fültanúi a nézők. A Nyerő Tipp egyik nyereménye egy LED üzenőtábla volt, amin az „I Love Bence” feliratot lehetett olvashatni. Istenes Bence le is döbbent, amikor megkapta a szerelmi vallomást a gyönyörű segítőjétől, Virágtól.

„Most kell meg tudnom? Fú, ha ezt az Adél meglátja… Te mit kapsz! Azt a mindenit!”

- mondta a műsorban Istenes Bence.

Természetesen az RTL műsora miatt Istenes Bencének és Virágnak is mosolygósan kell minden szituációhoz hozzáállniuk, de azért érezhető, hogy néha izzik körülöttük a levegő.

Istenes Bencéről és Csobot Adélról nagyon sokszor pletykálják azt, hogy a kapcsolatuk zátonyra futott. Kicsit visszafogták, hogy mindent kiteregessenek a sajtó előtt, de szó sincs arról, hogy külön lennének.

Anno még Istenes Bence sajtósa is azt mondta, nem is tudja, hogy kinek a fejéből pattannak ki ezek a mendemondák állandóan. A műsorvezető és az énekesnő Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz hasonlóan hátat fordított a fővárosnak, és vidéken kezdett új életet. Balaton-felvidéken vettek kertesházat, melynek felújítása már javában tart.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás