promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rommá törve kapta meg a csomagját, a futárszolgálat bicskanyitogató válaszától pedig te sem térsz majd magadhoz
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik a panaszlevél áradat, most éppen egy futárcég húzta ki egyik olvasónknál a gyufát. Gyula története lent.

Kedves Promotions!

Nagyon-nagyon-nagyon felhúztak a minap és szeretném elmesélni, hátha kicsit kijön belőlem a paprikagőz.

Az gondolom mindenkinek ismeretes, hogy a futárok által megadott időintervallum minden, csak nem pontos. Értem, hogy közbejöhetnek váratlan dolgok, na de kérdem én: hogyan lehet úgy összerakni egy menetirány tervet, hogy 6-7 órás késes lesznek belőle?

Már megszokott, hogy mikor várom a futárt, akkor szabadnapot kell kivennem, ez a mostani esetnél is így történt. Most "csak" két órás késéssel csöngött a kaputelefonom, be is engedtem gyorsan a srácot. Mivel ő is siet, meg én sem szoktam bájcsevegni, így általában már az ajtó előtt várom, hogy feljöjjön a lifttel, aláírás, azt' adjonisten. Most is így tettem és mielőtt kinyílt az ajtó, egy félreérthetetlen, hangos puffanást hallottam.

Tudtam, hogy semmi másnak nem lehet ilyen hangja, csak ha emberünk leejtette a rakományt. Nyílt az ajtó és sietve lépett ki és elindult felém. Én naivan azt hittem, hogy bevallja a bűnét, de átadta a dobozt, amin (ez később fontos lesz) nem volt külsérelmi nyom. Mondtam neki, hogy mit hallottam, mindent tagadott és tartotta aláírásra az átvételit.

Még egyszer udvariasan jeleztem, hogy semmi mással nem lehet ezt a hangot összekeverni, így akkor kibontanám előtte a csomagot. Mondta, hogy erre neki nincs ideje, ha problémám van, fotózzam be a csomagot és küldjem el az ügyfélszolgálatnak ő pedig jelzi, hogy panaszvárható tőlem, de gyorsan ő is fotózna egyet.

Körbefényképezte a csomagot, majd elment.

Én is így tettem majd kibontottam a dobozt és természetesen a a benne levő áru (ami egy üvegmérleg, volt) ott figyelt rám, törötten.

Erről is fotó, ügyfélszolgálat elérhetőség felcsap. Küldöm a képeket, szöveget, leírást.

És itt jön az igazi botrány: a randalírozó suhanc futár már előttem szólt, hogy panaszos ügyfél várható és az ügyfélszolgálat visszaküldte a srác által készített képet a valóban hibátlan dobozról.

Jelezték, hogy semmilyen kártérítési kötelezettségük nincs, mert ahogy látják a dobozról én is hibátlan képeket küldtem.

Tehát esélyem sem volt. Kérdem én, mire jó ez? Miért kellett hazudni? Miért nem tudták ügyfélbarát módon, egy elnézéskéréssel lerendezni a dolgot? A boltban szó nélkül kicserélték egyébként a törött mérleget, amit ezután már személyesen vettem át.

Ha nektek is van hasonló bosszantó történetetek, akkor küldjétek el nekünk az info@promotions.hu oldalra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás