promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara már tudja, hogy mikor érkezik a baba, és erre Rubint Réka is áldását adta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara nem csak a családi fészekből szeretne kirepülni, hanem a gyerek is érkezhet.

Schobert Lara nevét gyakorlatilag már rengetegen ismerik Magyarországon. Schobert Norbi és Rubint Réka lánya korán belevágott az influenszerkedésbe, de aztán a nyilvános szereplései miatt celeb lett belőle, akivel mindig kiemelkedően foglalkoztak a bulvárlapok.

Mivel elég fiatalon csöppent ebbe bele, így meg is tanulta ezt kezelni, ami iszonyatosan fontos. Nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel.

Schobert Lara hiába még csak idén ősszel lesz 20 éves, de iszonyatosan céltudatos, amit valószínűleg a szüleitől örökölt. Már az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania, nehogy azt higgyék, hogy ezüst tálcán kap meg mindent.

Schobert Lara már gyerekkora óta részt vett a szülei fitneszprogramjaiban, így megszerette a mozgást. Nem csoda tehát, hogy az édesanyja nyomdokaiba lépve aerobikedzőnek állt. Rubint Réka nem is tagadta, hogy titkos vágya volt, hogy ez megtörténjen.

A tinédzser annyira összeszedett, hogy már azt is tudja, hogy mikor fog érkezni a baba:

„28 évesen már szeretnék gyereket, ha megadatik, akkor kettőt is. Remélem, hogy lesz mellettem egy társ, aki szeret és támogat mindenben. Szerelmes típus vagyok, így az nekem nagyon fontos, hogy szeretve legyek és szeretni tudjak”

- nyilatkozta anno, és emiatt azért elég sok embernek leesett az álla.

Rubint Réka is azt nyilatkozta a HOT! magazinnak, hogy szeretné, ha nemsokára az unokái zsivajgása töltené be a teret, ha már Schobert Lara kirepül. Szóval ő is áldását adta, hogy ha a karrierje beindult a lányának, akkor érkezhetnek az unokák.

A pletykák szerint annyit lehet tudni, hogy Lara most a Kazincbarcikai SC egyik futballistájával jár, aki tíz évvel idősebb nála.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás