promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara megmutatta az egyik legpikánsabb testrészét, Emily Ratajkowski domborulatai pedig alig férnek el a bikinifelsőben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara és a világhírű modell, Emily Ratajkowski után érkezik a Playboy-modell Melanie De Toni.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Építgeti a karrierjét, és nem olyan rég a Blikknek elmondta, hogy aerobikedzőnek tanul, szóval Rubint Rékának lesz utánpótlása. Schobert Larának a következő célja, hogy külön lábakon tudjon állni, és elköltözzön a szüleitől. A héten a nézők a Hal a tortán műsorában is láthatták, amiben megcsillogtatta a főzőtudását. Sokan emlékezhetnek, amikor megmutatta az egyik legpikánsabb testrészét, vagyis a lábait, de villantott merészebbet is.

Emily Ratajkowski már édesanya, de a modellkedésnek nem akar hátat fordítani. Aki kicsit Emily mögé akar látni, annak érdemes elolvasnia az életrajzi könyvét, a My Bodyt. A világhírű modell gyakran villant, és most is olyan bikinifelsőt vett fel, amiből gyakorlatilag kiesnek a keblei. Több fotó is van fent, szóval ne felejtsetek el lapozni. Emily Ratajkowski nehezen tud kiesni a bombaformából.

Végezetül érkezzen egy Playboy modell, aki állandóan a fenekét helyezi reflektorfénybe. Ez nem is csoda, mivel a követői is a popsiját imádják a legjobban. Melanie De Toni Instagram oldalát valóban megéri követni, mert állandóan kívánatos fotókkal bombáz mindenkit.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Ebben Mardoll és Görög Zita kívánatos fotói után érkezik a Star Wars fanatikus Jowee, aki dögös szurkolólány is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás