promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim titkok Schobert Laráról – 18 évesen már azt is tudja, mikor szeretne szülni
Borítókép:  tenyek.hu - TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya elég jól megtervezte az életét, ahhoz képest, hogy milyen fiatal.

Mi is beszámoltunk róla, amikor Schobert Lara szép kis rekordot ért el Instagramon. Azóta már 202 ezer követője van, és igyekszik őket kiszolgálni a legkülönfélébb tartalmakkal.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya idén fog érettségizni és az nlc.hu-nak adott interjújában elmesélte, hogy semmiképpen se szeretne alkalmazottként dolgozni, hanem egy saját vállalkozást lát maga előtt a jövőben.

Ebben még nagyon titkolózott, szóval nem árulta el, hogy ennek mi lesz a fő irányvonala. Annyi biztos, hogy az influenszerkedés csak hobbi és zsebpénz kiegészítés nála.

Larára még vár a szerelem, és anno a közösségi médiában elárulta, hogy nem várja el, hogy a jövendőbeli barátja hasonlóan álljon a sporthoz, mint ő, de azért ne éljen egészségtelen életet. A fiatal lány már azt is tudja, hogy mikor szeretne szülni.

„28 évesen már szeretnék gyereket, ha megadatik, akkor kettőt is. Remélem, hogy lesz mellettem egy társ, aki szeret és támogat mindenben. Szerelmes típus vagyok, így az nekem nagyon fontos, hogy szeretve legyek és szeretni tudjak”

- nyilatkozta a lapnak Schobert Norbi és Rubint Réka lánya.

Schobert Lara az interjúban elmondta, hogy mivel ismert emberek a szülei, így neki és a testvéreinek kétszer annyit kell bizonyítania, mint másoknak. Ugyebár itt arra utalt, hogy a közvélemény nehogy azt higgye, minden simán az ölükbe pottyan.

Ez igaz is, mert a 18 éves lány anno a saját autóját az összespórolt pénzéből vette meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás