promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden alkalommal, mikor csináljuk lenyelem... a megjegyzésemet arról, hogy valami nagyon nagy gáz van vele az ágyban
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvastam már itt az oldalon hasonlókat, szóval megosztanám az én történetemet is. Az az igazság, hogy a párommal igen pezsgő szerelmi életet élünk és az elején csomó mindenben benne voltam, amik azonban a mindennapokban már egyre terhesebbek nekem.

Mielőtt megfogalmaznám a konkrét problémámat, előtte mesélek egy kicsit kettőnkről: nekem nem volt sok tapasztalatom, amikor összekerültünk és ezt eléggé szégyelltem, így nagyjából minden ismeretanyagomat a szexről pornófilmekből szedtem össze és gyakorlatilag folyamatosan szerepben voltam az intim együttléteinknél.

Valószínűleg elég jól csináltam, mert a kedves párom az egekig magasztalt és azt mondta sosem volt még ilyen bevállalós barátnője. Volt itt minden, amit el tudtok képzelni, én pedig csendben hallgattam és "tettem a dolgomat".

A szerelmem egyébként is vehemens vérmérsékletű ember, naponta többször akarja, ami egyébként imponál. Minden alkalommal érezteti, hogy kíván, hogy miattam ennyire kanos és valóban élvezem vele az együttléteket, egy dolgot kivéve.

Úgy szereti befejezni az aktust, hogy torokra kapom a bőrös virslit és szájjal végzem ki. Önmagában ezzel nem lenne baj, azonban büszkeségi kérdést csinál abból, hogy a végtermék hol landoljon. Bevallom, nem igazán szeretem az ízét, így én szívem szerint zsebkendőbe köpném, de ezen minden alkalommal összeveszünk.

Én úgy érzem, hogy rámerőlteti a dolgot, ő pedig úgy, hogy ezzel azt fejezem ki, hogy nem kívánom őt, hogy taszít a férfiassága. Természetesen nem erről van szó, egyszerűen nem tetszik és ennyi.

Egyébként rettentően odaadó és mindig azzal érvel, hogy ő órákig képes lenne engem nyelvvel kényeztetni és sosincs problémája az ízemmel. Ezt meg is értem és tényleg fantasztikusan csinálja, azonban szerintem a kettő nem ugyanaz. Az egyiknél elkerülhetetlen az érintkezés, a másiknál pedig egy mozdulattal meg lehetne oldani, hogy nekem ne legyen kellemetlen.

Ez teljesen a szexuális életünk rovására ment, én már nem merek belemenni, ha közeledne felém és ő sem erőlteti már a dolgot. Többször volt azóta merevedési gondja, azt mondja teljesen elvettem az önbizalmét és nem érti hol van a régi, vad énem akibe beleszeretett.

Tény és való, korábban többször megtettem neki ezt a szívességet, azonban mostmár rosszul vagyok a gondolatától.

Fogalmam sincs, hogy beszéljem meg vele ezt az egészet és hogyan jussunk közös nevezőre, mikor van, hogy már szex közben arról kezd nyavalyogni, hogy kárba megy majd a mannája. Az is előfordult, hogy minden előjel nélkül egyszer csak elélvezett, miközben a dorongját szopogattam, így akart rávenni arra, hogy lenyeljem.

Nem tudom meddig bírom még ezt a nyomást, félek, hogy ez az apróság fogja rányomni az egyébként jó kapcsolatunkra a bélyegét.

Egyelőre kitartok és megpróbálom állni... vagyis inkább nyelni a sarat.

Nektek van hasonló történetetek, amit elmesélnétek, amiben tanácsot kérnétek, vagy csak megosztanátok másokkal? Ha igen, akkor írjátok meg nekünk az info@promotions.hu címre és megvitatjuk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás