promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy korláthoz kötözve, nyilvános fenekeléssel üzentem álmaim férfijának, hogy szabad az út a bugyimba
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasónk arról írt nekünk, hogyan került először intim kapcsolatba a mostani párjával. Nem mindennapi szerelem az övék, ennyi szenvedély, izgalom és túlfűtött erotika... Hát finoman szólva sem jellemző.

Enyhén exhibicionista vagyok, nem tagadom. Fizikálisan nem izgat fel, ha vadidegenek látnak rövidebb ruhában, egyszerűen csak tetszeni akarok magamnak, bulizni is mindig szép sminkben, dekoratív ruhában, rendezett hajjal szeretek. Örömmel nézek a tükörbe. Érdekes, hogy Veled az első bulim egy fétis partyn történt.

A barátnőmnél alapoztunk páran, Te is ott voltál és már az elejétől fogva volt valami, ami miatt kerestük egymás társaságát. Te egy egyenes, decens tartást árasztasz magadból, én meg az érzelmes szentimentalitást. Ellentétek, mégis jól kiegészítik egymást. Megérkeztem korábban a barátnőm lakására, hogy kényelmesen elkészüljünk. Neked én már egy mini, fekete latex ruhában, platformos, magassarkú lakk combcsizmában nyitottam ajtót mikor becsengettél.

Többször láttuk egymást, de érdemben nem beszélgettünk sosem. Aznap este pótoltuk ezt az elmaradásunkat. Megkértelek két ital között, hogy készíts rólam képeket. Magamnak akartam a fotókat, de közben tudatalatt Téged akartalak elcsábítani. A konyhában töltöttünk magunknak italt és nagyon nehezemre esett, hogy ne fordítsak Neked hátat és lassan, erotikusan Hozzád simuljak. A nappaliban már normálisan beszélgettünk, olyan témákról, ami talán furán hangzott egy öltönybe öltözött férfi és egy pornószínésznőnek álcázott lány szájából. Politizáltunk, filozofáltunk és el is kanyarodtunk a flörtöléstől.

Nagy nehezen megérkeztünk a szórakozóhelyre, ami úgy nézett ki, mintha valami felnőtt film forgatására érkeztem volna. Nagyon meglepett a sok ember, elképzelni sem tudtam, hogy ennyi mindenkit érdekel a fétis világa, különböző szexuális beállítottságú emberek, akik itt felvállalhatják önmagukat anélkül, hogy bárki ítélkezne felettük. Nem mintha ezt bárki ki akarná vinni az utcára, de ennyi embert kulturáltan viselkedni, egymást tisztelni egy szombat este még nem láttam. Mi is kezdtünk feloldódni. Egyszer csak úgy döntöttem, hogy a csizmám eszméletlen erotikus, de hosszútávon fájdalmas, így leülök egy eldugott helyre.

Bambultam ki a fejemből és nagyon hamar már mellettem is ültél. Bármi történhetett volna közöttünk, de mi mégis lelkizni kezdtünk mint két régi barát. Talán ott beraktál engem a "friendzone" kategóriába. Visszamentünk a többiekhez akik közölték, meg kellene nézni, mi van lent az alagsorban. Ott találkoztam egy párral, akik régi ismerőseim. A lány alárendelődött éppen a párjának nyilvánosan egy kupola alakú vasszerkezet alatt. Pár perc elteltével a lány megkérdezte, volna e kedvem egy kis műsorhoz. Említettem azt, hogy exhibicionista vagyok... belekapaszkodtam két vasrúdba, az ismerős lány mögém jött és felhúzta az aprócska ruhám a fenekemnél. Kaptam tőle egy finom fenekelést és ezt láthatóan más párok is élvezettel nézték.

Kerestem a tekinteted és láttam valamit abban, ahogy rám néztél, amit akkor nem tudtam hova tenni. Azt kívántam, bárcsak átvennéd azt a korbácsot és Te használnád rajtam. A produkcióm után felmentünk a tánctérre és folytattuk a bulizást. Még hajnal előtt mindenki elfáradt és hazament. Ezután tűkön ülve vártam és szerencsérte te pár napon belül írtál és folytattuk a beszélgetést, de már más téma került szóba...

Elhívtál randizni, ahol megállapítottuk, hogy működik a kémia. A második találkozó már nálad volt, aminél kikötötted, hogy a dresscode ugyanaz lesz, mint azon a bulin. Megérkeztem Hozzád rendes utcai ruhában, de a táskámban volt az a ruha, amit akkor viseltem. A kanapén vártad izgatottan míg elkészültem. Ahogy betipegtem már a nadrágod feszülése szemet szúrt és éreztem, hogy ahogy lépkedem, a combom belső felén folyik végig a nedvességem és akkor rádöbbentem: mennyi elfolytott vágy van bennünk amit addig korlátok közé szorítottunk.

A falnak nyomtál Neked háttal, fenekem pucsítva, két tenyerem a falra raktad. Határozott mozdulattal felhúztad a latexot a fenekemen és már csak a halk nyögéseimet hallottam ahogy becsúsztattad az ujjaidat azon a szűk résen. "Ugye mennyivel jobb ha én csinálom?"- hallottam a hangod a fülembe suttogva és az övedet kihúztad a nadrágodból. Most tőled kaptam meg a fenekelést, de nem voltál olyan finom velem mint a lány a buliban.

És te nem is elégedtél meg csak egy kis büntetéssel azért, mert felizgattalak pár napja a mutatványommal és azóta kínzott a vágy, hogy a Tiéd legyek végre...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás