promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch bikiniben mutatta meg magát, ritkán láthatjuk így a Szerencsekerék sztárját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch ismét bebizonyította, hogy ő a magyar televíziózás egyik legszebb nője.

Nagyot dobott a TV2, mikor pár éve visszahozta a klasszikus Szerencsekerék című műsort, ráadásul Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal, hiszen a nézők új kedvence lett a program a mókás pillanatoknak és az izgalmas feladványoknak köszönhetően – és igaz, hogy mostanában kicsit csökkent a nézettsége, de még így is hatalmas az érdeklődés iránta, szóval nem kell aggódni érte.

A kommentek alapján Kasza Tibi fantasztikus poénjai mellett Sydney van den Bosch ellenállhatatlan szépsége is folyamatosan a képernyők elé szögezi a nézőket, ha elindul a TV2-n a Szerencsekerék. Érthető, hogy ilyen hatást vált ki az emberekből a csinos híresség, hiszen annak idején még szépségversenyt is nyert, sőt, sokak szerint nincs is jelenleg nála szebb nő a televízióban.

Sydney van den Bosch valóban álomszép, ráadásul ritkán ugyan, de bikiniben is megmutatja magát – és olyankor szinte rögtön leizzadnak a követői a látványtól.

Az utóbbi napokban többször is hatalmas boldogság érte Sydney van den Bosch rajongóit/hódolóit, ugyanis több fürdőruhás képet is posztolt magáról, és mindegyik bejegyzését elárasztották a dicsérő kommentek. Tényleg jól sikerült felvételekről van szó, amik simán mehetnének óriásposzterekre is, hiszen remekül néznek ki, és egyből elhozzák a nyári forróságot az emberek szívébe.

Aki kíváncsi rá, hogyan is néz ki Sydney van den Bosch bikiniben, az most örülhet, ugyanis itt megtekintheti a fent említett képeket, amik közül a zöld fürdőruhás felvétel annyira figyelemfelkeltő lett, hogy még Szabó Zsófi is kommentelt hozzá egy szívecskés szemű emojit, szóval neki is nagyon bejött a Szerencsekerék sztárjának kinézete:

Ha valaki szeretné látni, milyen ügyes a konyhában Sydney van den Bosch, az itt megnézhet erről egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás