promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch feneke nézők százezrei előtt villant ki, véletlenül okozott forró pillanatokat a csinos híresség
Borítókép:  TV2 (via borsonline.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem úgy sikerült a mutatvány, ahogy azt Sydney van den Bosch remélte.

Az egykori szépségkirálynő, Sydney van den Bosch az utóbbi években feltűnt egyebek között a Farm VIP-ben és a Hal a tortánban is, de a legtöbben minden bizonnyal a Szerencsekerék című nagy sikerű műsorból ismerik, amiben ő Kasza Tibi társa, aki kedvesen, mosolyogva felfedi a betűket, és a különböző feladatoknál is segít a játékosoknak, ha kell – bár a Barátok köztben is maradandót alkotott annak idején, ugyanis még a felsőjét is ledobta egy bevállalós jelenetben, amit az alábbi cikkünkben lehet megtekinteni:

Sokak szerint Sydney van den Bosch jelenleg a leggyönyörűbb tévés személyiség, a Szerencsekerék adásait is beragyogja a szépségével, aminek nincsen párja, szóval már ezek alapján is jól döntöttek a program készítői, hogy őt választották Kasza Tibi mellé. Tényleg nagyon jó köztük a kémia, rendszeresen bolondoznak, poénkodnak együtt, sőt, az egyik adásban még táncoltak is egyet – bár az utóbbinál történt egy kis kellemetlenség is.

Éppen a Dirty Dancing zenéje szólt, Kasza Tibi pedig elő akarta adni a film legikonikusabb jelenetét, mikor Patrick Swayze karaktere felemeli a feje fölé a táncpartnerét. Sydney van den Bosch kicsit félénken ugyan, de belement a dologba, viszont sajnos nem sikerült a mutatvány, hiába próbálkoztak vele többször is.

De közben véletlenül felhúzódott Sydney van den Bosch szoknyája, és kivillant a feneke több százezer néző szeme láttára.

Olyan gyorsan történt a dolog, hogy a közönség szinte észre se vette a villantást, ráadásul Sydney van den Bosch pillanatok alatt orvosolta a problémát, és szépen megigazította a ruháját. Ettől függetlenül persze nagyon jó volt a hangulat, mindenki élvezte az előadásukat, Kasza Tibi pedig meglepően jól táncolt – az ilyen jelenetek miatt nézik olyan sokan a TV2-n a Szerencsekereket.

Itt lehet megnézni az imént ismertetett, forró pillanatokat a Szerencsekerék egyik régebbi adásából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás