promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch ledobta a felsőjét, az egész ország láthatta a Szerencsekerék sztárjának zavarba ejtő jelenetét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch nagyon bevállalós volt a legendás magyar sorozatban.

A legtöbben valószínűleg a hosszú idő után felélesztett, nagy sikerű, Kasza Tibi-féle Szerencsekerék című műsorból ismerik Sydney van den Bosch-t, aki minden egyes adást beragyog a szépségével és a kedves mosolyával. Vannak, akik szerint manapság nincs is nála gyönyörűbb televíziós személyiség, ami nem meglepő, hiszen a híresség 2014-ben megnyerte a Miss Earth Hungary szépségversenyt.

Sydney van den Bosch hatalmas népszerűségnek örvend, rengeteg rajongója van, az utóbbi években pedig a Szerencsekerék mellett egyebek között a Farm VIP-ben, illetve a Hal a tortánban is szerepelt – azt viszont sokan elfelejtették már, hogy annak idején a Barátok közt című legendás sorozatban is láthattuk őt, ráadásul egy egészen zavarba ejtő jelenetben tűnt fel Solti Ádámmal.

A Barátok közt egyik epizódjában Solti Ádám karaktere fotózza Sydney van den Bosch figuráját a kis házi stúdiójában, majd a kuncsaft a végén egy kicsit bevállalósabb képeket is szeretne, de a fényképész ebbe nem megy bele – de végül csak ledobja a felsőjét a Szerencsekerék sztárja, ezzel pedig sikerül rávennie a Solti Ádám által alakított Bokros Ádámot, hogy folytassa a munkát.

A jelenet persze olyan Barátok köztösen kellemetlen, hiszen hiába akar csábító lenni a dolog, valahogy mégis inkább nevetséges az összhatás, de ezt már megszokhattuk ennél a sorozatnál. Ettől függetlenül Sydney van den Bosch csodálatosan nézett ki az epizódban, már ott is egészen feltűnő volt a szépsége.

Itt lehet megtekinteni Sydney van den Bosch Barátok köztös, vetkőzős jelenetét, amit annak idején rengeteg magyar láthatott a tévében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás