promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Katalin hercegné felkavaró titka, a váratlan botrány romba dönthet mindent?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan dolgot állítanak Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről, amit sokan nem akarnak elhinni.

II. Erzsébet királynő tavaly bekövetkezett halála óta a legidősebb fiára, III. Károly királyra hárult az a végtelenül hálátlan feladatsor, hogy összetartsa a brit királyi családot, a lehető legjobb módon képviselje a birodalmat, és persze megoldja a felmerülő problémákat. Nincs egyszerű dolga, hiszen a fiatalabbik fia, Harry herceg és a felesége, Meghan Markle körül folyton áll a bál, mindig adnak írnivalót a bulvárlapoknak.

Egyedül talán Katalin hercegné és Vilmos herceg azok, akiket általában elkerülnek a botrányok, egyértelműen őket kedvelik a legjobban a britek. Sőt, sokan máris azt várják, hogy Katalin végre királyné legyen, hiszen őt tartják II. Erzsébet egyedüli méltó utódjának az egész családból az eleganciája, tartása, kedvessége és embersége miatt – hatalmas népszerűségnek örvend.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata valóban mintaházasságnak tűnik, de a pár egykori kollégája most olyan dolgot mondott, ami alapján a gondosan felépített látszat néha csal.

Az állítólagos bennfentes elmondása szerint hiába tűnik úgy kívülről, hogy minden a legnagyobb rendben van, egyáltalán nem tökéletes Katalin és Vilmos házassága, sőt. Nagyon próbálják titkolni, de hatalmasakat szoktak veszekedni, amik során még a párnák is repülnek, szóval komoly gondjaik vannak, de általában sikerül ilyen módon kezelniük őket – viszont nem csupán ez kavart nagy port a briteknél.

A volt kolléga szerint Vilmos herceg hisztirohamokat szokott kapni, éppen ezért Katalin hercegné már szinte teljesen úgy kezeli őt, mintha egy kisgyerek lenne – vagyis ezek alapján egyértelmű, hogy ki hordja a nadrágot ebben a házasságban.

Persze kérdéses, hogy mennyire felelnek meg a valóságnak az állítólagos bennfentes állításai, de ha igaz is, amiket mond, akkor is érthető, hogy vannak gondjai Katalinnak és Vilmosnak, hiszen hatalmas rajtuk a teher. Minden bizonnyal mások is rendszeresen összekapnának időnként ilyen feszült életvitel mellett, akármennyire is szeretik egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás