promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kellően nagy összegért bárkibe szerelmes leszek egy órára, aztán megmutatom hol az ajtó - egy Örömlány naplója, 2. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még, hogy a múltkor hol hagytam abba? Bizony... épp a lényegre akartunk térni és mesélni akartam néhány vendégem bizarr szokásairól. Tarts velem, ebbe a bűnös kalandba, ha eddig még nem voltál a részese, akkor lehet kedvet kapsz hozzá.

A hét minden napján fogadok vendéget, többet is. Mivel a maximális élményt akarok nekik nyújtani, így tematikus napjaim vannak, hogy a lehető legjobban szerepben tudjak maradni. Most a hétfőt fogom elmesélni.

Hétfőn, a hét első napján egy kezes kismacska vagyok. Azon a napon jönnek a "barátnő" fílinget kereső vendégek. Itt elődordul, hogy szex nem is történik. Csókolózni akarnak és összebújni, de előfordult, hogy valaki kifizetett 3 órát azért, hogy megnézzünk valamit a Netflixen. Beszélgetek velük, elmesélik a napjukat, hogy mi nyomasztja őket. Főzök vacsorát, együtt tusolunk, fekszünk a kanpén... azt hinnéd ez a kedvenc napom nem?

Pedig valójában ez a legnehezebb. Semmilyen érzés nem fűz ezekhez a férfiakhoz, így nehéz eljátszanom a szerető, gondoskodó barátnőt. Van egy noteszem, amibe feljegyzem, amiket tudnom kell. Kinek műtötték éppen a kutyáját, hol volt családi vita, mi a becenevük. Felkészülök mielőtt jönnek és az ajtó nyitása előtt felveszem a bűvös mosolyt.

Szia Szerelmem! Egy hete várom, hogy lássalak...

Mondom rutinból, de nem gépiesen. Más napon nem fogadom őket. Így tudom megtartani az exkluzivitásom és így fizetnek nekem egyre többet és többet.

A hétfői emberek finoman csókolnak, udvariasak és a kezemet akarják fogni. Ha mégis akcióra kerülne a sor, inkább ők vetik be magukat: szeretnek nyelvvel kalandozni délen, imádják, ha élvezem amit csinálnak.

Hallani akarják, ahogy elélvezek, érezni a remegésem, simítani a bőröm és az ő részük másodlagos. De azért őket sem hagyom kielégítetlenül. Hálásak mindenért: van akihez évek óta nem nyúlt a felesége, van akinek a párja utálja a szexet, van aki pedig évek óta nem talált barátnőt. Szomorú emberek ők, akik csak egy órányi figyelmet akarnak. Vagy épp végignézni a kedvenc filmjüket valakivel, aki biztos nem alszik bele.

A szex velük általában egyszerű: misszionárius póz, egymás szemébe nézünk, én dicsérem őket, ők pedig engem és egyszer csak vége lesz. Utána még sokáig ölelkezünk, míg végül letelik az idő és vissza kell indulniuk a való életbe.

Nekem pedig eltelik így a nap, van hogy 6-7 ember barátnője vagyok, lélekben azonban már a keddre készülök...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás