promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örömlány vagyok és most minden titkomat elmesélem, vigyázz, nehogy a tied is köztük legyen...
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első, ami véleményem szerint foglalkoztatja az embereket az, hogy miért választottam azt a foglalkozást amit. Tisztázzuk is rögtön: ez is egy szakma. Vannak tehetségtelenek, van akiknek nem való. Nem jó ha bedarál, de nem jó az sem, ha nem érdekel.

Mindig is kicsit szürke voltam, nem vettek észre a férfiak. A barátnőim már nagyban flörtöltek, randevúra készültek, túl voltak néhány csókon, esetleg pettingen, engem pedig észre sem vett senki. Aztán egy napon minden megváltozott. Éppen a kávézóban dolgoztam, ahova tejött egy idősebb, 60 év körüli férfi. Teát kért és egy brandyt, majd ahogy letettem elé az italát, megfogta a kezem és odasúgta:

,,Mennyiért lennél hajlandó most, a hátsó szobában kielégíteni engem?"

Nem voltak anyagi problémáim, nem mondhatnám, hogy kellett a pénz és fiatal voltam. De az érzés, hogy egy férfi akar, engem akar és ezért még pénzt is adna, teljesen felvillanyozott.

,,20 ezer."

Felhajtotta az italt, majd szó nélkül elővette a pénzt és letette a pultra. Hátrakísértem, ahol eljátszottam életem első furulyaszólóját, de az előadást siker koronázta.

Mikor felhúzta a sliccét félszegen annyit mondott:

,,Az a jó a csúnyácska lányokban, hogy lelkesek. Belőletek lesznek a legjobb k*rvák."

Döbbenten álltam ott és a szavai visszhangzottak a fülembe. Csúnyácska lány. Ízlelgettem a szót, de meglepő módon nem taglózott le, inkább megkönnyebbültem. Hát ez a helyzet. Nem látnak szépnek a férfiak.

A külső azoban alakítható és én ezt is tettem. Éjt nappalá téve szépségcikkeket olvastam, divatmagazinokat lapozgattam és szépen lassan megújítottam a külsőm. Kezdtek érkezni a bókok, a lopott pillantások, azonban nekem ezek már nem kellettek. Ha nem szerettek magam miatt, ezentúl csak pénzért szerethetik azt, aki lettem.

Felfedeztem, hogy vannak olyan oldalak, ahol meghirdethetem a szolgáltatásaimat, így regisztráltam is a két legismertebbre. Már külön laktam, így magamhoz is tudtam vendéget fogadni, de szívesen mentem én is máshová.

Beruháztam egy erotikus fotózásra, azt mondtam a páromnak lesz ajándék és a képekkel felvértezve elkészült a profilom.

Nem mondom meg, hogy milyen névvel és kerületben találsz, van elég ügyfelem, nem kell az ingyenreklám.

Az üzlet szépen beindult. Először napi egy, majd kettő, de volt hogy hat hét embert is fogadtam. Nem akartam a barátnőjük lenni. Van, aki pont azt keresi, azonban az én célcsoportom azok a férfiak, akik szeretik, ha egy nő kemény és kissé lenézi őket. Akiért könyörögni kell, még úgy is, hogy ott lapul a tárcájában több húszezres.

Egy díva voltam. Domina ha kellett, ha pedig jó kedvem volt, egy doromboló kiscica. Megláttam, hogy ki mire vágyik és ha eleget fizetett megadtam neki.

Gondolom szívesen olvasnál néhány kuncsaftom perverz, szaftos kis titkáról igaz? Ne aggódj, a beszámoló nem ér véget, visszatérek. Lehet, hogy addigra már te ismeglátogattál?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás