promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M luxusautója sehol nincs Zlatan Ibrahimovic méregdrága Ferrarija mellett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M is imádja a luxuskocsikat, de Zlatan Ibrahimovic Ferrariját nehéz lepipálni.

Sokan lakásra vagy házra gyűjtögetnek hazánkban, de van aki például ennyiért inkább egy igazán menő luxusautót vesz magának. G.w.M is imádja ezeket, és legutóbb egy S-osztályos Mercedest vett, ami felszereltségtől függően akár 55-60 millió forintba is kerülhet.

Persze G.w.M párja, Kulcsár Edina sem járhat akármivel a hazai utakon. A rapper legutóbb egy hófehér Porsche Macannal lepte meg kedvesét. G.w.M ugyebár iszonyatosan drága ajándékokkal is szereti meglepni a kedvesét. Kulcsár Edina nem is tagadja, hogy a párja valóban a tenyerén hordozza.

Nem olyan rég megszületett Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya. A pár itt sem bízta a véletlenre a dolgot, és egy budapesti magánkórházban jött világra a baba, amit a szerelmesek Amarának neveztek el.

A hazai celebek is szeretnek villogni a kocsijukkal, de talán még G.w.M és Kulcsár Edina sem engedhetné magának azt a luxust, amit Zlatan Ibrahimovic.

A svéd támadó imádja a gyorsaságot, így nem meglepő, hogy egy méregdrága Ferrarival szokott mászkálni. Ibra egy Ferrari SF90 Stradale típusú luxusautó volánja mögött szokott feltűnni, aminek körülbelül 500 ezer dollár az ára. Ez mai árfolyamon átszámítva nagyjából 172 millió forint. Zlatan Ibrahimovic nem is szeret tötymörögni, ha már egy ilyen szörnyeteget vezet.

Az 1000 lóerős hibrid minden idők legerősebb sorozatgyártású Ferrarija. A 4,0 literes, biturbó V8-as motor mellett (780 lóerő és 800 Nm nyomaték) ott a konnektorról tölthető hibrid hajtás is. Három villanymotorja összesen 220 lóerőt tesz még hozzá, így jön ki az 1000 lóerős rendszerteljesítmény.

A Verona elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón az AC Milan közölte, hogy vasárnap este egy ünnepség keretén belül köszönnek el Zlatan Ibrahimovictól, akinek lejár a szerződése az olasz klubbal. Sokan pletykálják, hogy a 41 éves legenda még ezután sem akar visszavonulni.

Persze végül nézzük át, hogy Zlatan Ibrahimovic garázsában még milyen kocsik parkolnak:

  • Ferrari LaFerrari
  • Ferrari Enzo Coupe
  • Ferrari Monza SP2
  • Porsche 918 Spyder
  • Lamborghini Urus
  • Maserati Granturismo MC Stradale
  • Ferrari F430 Spider
  • Volvo XC60 SUV
  • Volvo XC90 SUV
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás