promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luxusszörnyeteg Lamborghinit csíptek nyakon a hazai rendőrök – ezért járt a büntetés a Huracan STO bevállalós sofőrjének
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Lamborghini Huracan STO-nak a többség maximum a Need for Speed játékában tudja csak kiélvezni az adottságait, de persze a hazai tulaj sem repeszthet vele annyival, amennyivel akar.

Akik ott vannak a Föld leggazdagabb emberei között, azoknak a többsége imádja a luxuskocsikat. Ha már van pénzük, akkor ugyebár valamivel villogni is kell.

A Lamborghini, mint tudjuk, nem csak a minőségével, vagy a vonzerejével tud odacsapni, hanem az árával is. Rengeteg egyedi darabot gyártanak belőle, amit csak a legtehetősebbek tudnak megvásárolni.

Nem olyan rég a Szeged365 számolt be róla, hogy egy Lamborghini Huracan STO tűnt fel Csongrád-Csanád vármegye székhelyén, pontosabban Szeged belvárosában. Ebből a típusú sportkocsiból a lap szerint mindössze kettő darab van Magyarországon.

Lamborghini Huracan STO motorja 5,2 literes, 640 lóerős V10-es, ami mindössze három másodperc alatt képes elérni 100 km/órás tempót. Ez azt jelenti, hogy egy 30-as táblánál 1 másodperc is elég lenne, hogy büntetést szedjünk össze. A Huracan STO tipikusan az a luxuskocsi, amivel nagyon nehéz lassan hajtani. A kocsi végsebessége amúgy nagyjából 310 km/óra.

A Huracan STO-k ára olyan 90 millió forint körül mozgott megjelenéskor, de hát az már három éve volt. A határ persze a csillagos ég, vannak ettől jóval drágább modellek, amiknek piszkosul megkérik az árát.

A Lamborghini tulajt tehát Szeged belvárosában kapcsolták le a rendőrök, amiről készült egy TikTok-videó is. Ha menekülőre veszi, valószínűleg szemvillanás otthagyja a két kocsit. A luxusautó gazdáját állítólag azért büntették meg 130 euróra, mert elől nem volt rendszámtábla a gépjárművön. Akármilyen csodajárgányról is van szó, az bizony kötelező.

Most valószínűleg rengeteg embert tört össze, hogy a Lamborghini Huracan STO vezetőjét nem gyorshajtásért büntették meg a hazai rendőrök. Nincs kizárva, hogy ez már valamikor megtörtént a múltban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás