promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkant Freddie Mercury luxusautója a semmiből, de le fognak döbbenni a rajongók, hogy milyen borzalmas állapotban van
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Queen énekesének Mercedesét fel kell újítani, de nagyon jól fog járni vele az, aki ezt bevállalja.

Freddie Mercury nevét szinte az egész világ ismeri. A Queen egykori frontembere 1991. november 24-én hunyt el. A Freddie Mercury életéről szóló film, vagy a Bohém Rapszódia lett az eddigi legnagyobb kasszasiker a műfajon belül, ami utat is nyitott a többi zenei filmnek.

Pedig az egész úgy indult, hogy a kritikusoktól bizony kapta a pofonokat, de a közönséget ez nem befolyásolta. A Bohém Rapszódia végül két Golden Globe-díjat, négy Oscart nyert, köztük Rami Malek az amerikai filmakadémiától is megkapta a legjobb színész díját. Az alkotás egy teljesen másik generációt vett rá arra, hogy hallgassák és dúdolgassák a Queen dalokat.

Azokat a tárgyakat, amik egykoron Freddie Mercury-hoz voltak köthetőek, tényleg féltve őrzik a rajongók. Ez nem is csoda, mivel a Queen az egyik legnagyobb hatású zenekar az egész világon. Persze vannak olyanok, amiket elhanyagoltak, és így járt Freddie Mercury S-osztályú Mercedese is.

A HVG egyik riportere Berlinben járt, és ott bukkant rá a gépjárműre, ami sajnos nincsen túl jó állapotban. A Mercedes 420 SEL többször is gazdát cserélt, és jelenleg felújításra vár. Aki azonban bevállalja, hogy új autót varázsol belőle, az később lehet óriásit szakíthat vele.

Ide kattintva jól lehet látni a képen, hogy nem igazán foglalkoztak vele.

Freddie Mercury számára a Mercedes S-osztály igazi favorit volt. A Queen egykori énekese 1986-ban vásárolta meg a kocsit, és egészen haláláig használta. Persze csak utasként, mivel ahogy megemlítik, az énekesnek nem volt jogosítványa.

Ebből a Mercedes S-osztályból (420 SEL) 74 ezer darab készült, de hát a tulajdonos személye teszi igazán pikánssá ezt a darabot. Szóval Freddie Mercury egykori autóján látszik, hogy mostanáig nem kapott túl sok odafigyelést, de az új tulaj reméljük már kezelésbe veszi. Ahogy fent említettük, később még jól is járhat vele, ha tovább adja szalonképes állapotban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás