promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa fehérneműje nagyon kilátszódott, még azt is lehetett látni, hogy mi volt ráírva a közepén
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szenzációs fotó került elő, biztos, kíváncsi vagy.

Néha meglehetősen fura divat indul be, és egyre többen csatlakoznak egy-egy új trendhez, még ha nagyon is furán hangzik első hallásra.

Dua Lipa az elmúlt pár hónapban igazán sok bejelentést tett, és nagyon sok médiamegjelenést tudhat a háta mögött, először nagyinterjút adott, majd még a nyilvánosság előtt is megjelent görög származású kedvencével. A díva a koncertek mellett tehát rengeteg dologgal foglalatoskodik, és még az Instagram-oldala is folyamatosan telik meg újabb és újabb képekkel. Van azonban egy fotója, amely az egyik leglájkoltabbak közé tartozik, egyszerrre bevállalós és igazán menő, és úgy benne van a mi kis 21. századunk legelejének zeitgeistje.

A személyre szabott fehérnemű (amely részben névvel ellátott fehérnemű) ott van azon popkulturális elemek között, amelyek ugyan nem a semmiből hoznak valami újat, de újra felfeszítik a régi hagyományokat, majd abból kivesznek valamit, és új tartalommal töltik meg. Mert okés, hogy nagyon régen is rá voltak írva a fehérneműkre a monogramok, de ez nem jelentette azt, hogy a tulajdonosán kívül bárki is láthatta volna ezeket. A 21. században azonban már az a mások szeme lesz a mérvadó. És persze ebből a szempontból is, mint nagyon sok szempontból a 21. századbna,

ezeknek a képeknek még reklámértéke is lehet.

Korábban amúgy már Justin Bieber feleségét, a gyönyörű Haileyt is láthattuk hasonló fehérneműben pózolni, ott is a neve volt rajta. A trendet pedig még nagyon Heidi Klum pörgette fel 2015-ben, amikor egy személyre szabott csipkefehérneműben pózolt. Ez pár év alatt óriási divatt lett, és persze valószínűleg azonnal kedvet kaptak rá, hogy beszerezzenek valami hasonlót, merthogy ez Dua Lipa és a többiek után divat már.

Párat majd lapoznotok kell a posztban, hogy láthassátok a képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás