promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa fehérnemű nélkül vette fel a ruhát, az pedig úgy szétnyílt, hogy elképesztően közel voltunk a hibához?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa nagyon bevállalós szettet öltött magára, majdnem meg is lett a böjtje.

Dua Lipa neve az elmúlt években már egy nagyszerű branddé alakult, volt sok videó is, hogy Magyarországra a Sziget Fesztiválra rengetegen csakis miatta jöttek el, a fiatal énekesnőnek olyan rajongótábora van, mint keveseknek a világon. Épp ezért óriási is a figyelem, ami körülötte van, minden mozdulatát fotósok tömkelege kíséri, és így bizony készülnek néha nagyon kitárulkozós képek is róla.

De Dua Lipa tényleg nagyon sokszor bevállal olyan ruhát is, amire a legtöbben talán már azt mondanák, hogy lehet, ez már egy kicsit kevés, inkább konzervatívabban szeretnék öltözködni. Persze az elmúlt években óriási divatja lett annak, hogy a ruha minél kevesebbet takarjon, és sokszor még a fehérnemű is kilátszódik. A fehérnemű valahogy a ruha szerves részévé változik egyes felöltőkben a hírességeknél.

Ha megnézitek az interneten, Dua Lipa esetében nagyon sok találat érkezik a wardrobe malfunction kifejezésre, amelyet a magyarra nagyon nehéz lefordítani, de mondhatjuk valamelyest úgy is, hogy gardróbdefekt. 

Ez egy olyan kifejezés tehát, amelyet elsősorban olyan szituációk esetén alkalmazunk, ha egy személy öltözéke vagy ruhája valamilyen okból kifolyólag nem "működik" helyesen, nem zár, kificcen, kibillen, félrehúzódik, feljön vagy éppen valami hiányzik. A wardrobe malfunction kifejezés különösen ismertté vált Janet Jackson 2004-es Super Bowl félidős előadása után, amikor ruhájának meghibásodása miatt lecsúszott a melltartója. Azóta ezt a kifejezést használják hasonló esetek leírására is, és bizony azóta is nagyon sok ilyennek lehettünk szemtanúi a showbizniszben.

Dua Lipa aranyos masnikkal felszerelt, egyvállú ruhát vett fel, amely merészen meg volt osztva a két oldalán, a Daily Mail oldalá lehet találni még a jelenetről képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás