promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfújta a szoknyáját egy kósza szellő, kivillant a fehér bugyija Taylor Swiftnek, egyenesen a színpadon - 12 éves az ikonikus jelenet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legikonikusabb villantása volt.

Az angolban van egy olyan kifejezés, hogy wardrobe malfunction, amelyet magyarra szinte lehetetlen jól, viccesen és kellő intimitással lefordítani, de tulajdonképpen valami öltözéki hibaként már közel járunk az igazsághoz, ám mégsincs benne az az ízesség, mint az angol kifejezésben. A nyugati bulvárlapok ezzel a kifejezéssel élnek tehát akkor, amikor valamely híresség olyan öltözködési hibát vét, amely kéősbb egy bizonyos szituációban meg tudja magát bosszúlni.

Ez egy olyan kifejezés tehát, amelyet akkor használnak, ha egy személy öltözéke vagy ruhája valamilyen okból kifolyólag nem "működik" megfelelően. A 'wardrobe malfunction' kifejezés különösen ismertté vált Janet Jackson 2004-es Super Bowl félidős előadása után, amikor ruhájának meghibásodása miatt lecsúszott a melltartója. Azóta ezt a kifejezést használják hasonló esetek leírására is, és bizony azóta is nagyon sok iylennek lehetteünk szemtanúi a showbizniszben.

Valószínűleg sokszor ilyenkor az is felötlik sokakban, hogy megrendezett színpadi elemekről lehet szó, hiszen egy-egy ilyen jelenet milliókhoz el tud jutni a média óriási ereje miatt, így pedig meglehetősen nagy játéktérre ad lehetőséget a marketingeseknek. De persze a legtöbbször nem erről van szó.

Az egyik leghíresebb ezek közül az, amikor a Magyarországon is nagyon közkedvelt, csodahangú énekesnőnek, Taylor Swiftnek egy kósza szellú felfújta a szoknyáját, egyenesen a színpadon. A videó pedig futótűzként terjedt anno a neten. Az énekesnő reakciójából pedig tényleg csak a laza profizmus látszódott, szinte alig törődött a fura jelenettel, még az éneklésből sem zökkent ki, csupán mosolygott az egészen.

A videó IDE kattintva tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás