promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bitang bevállalós „intim” videó került fel Meghan Markle-ről a Youtube-ra, milliók csüngenek rajta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Milliók imádják a rövidke, másfél perces felvételt.

2023 már alapból egy kisebb botránnyal kezdődött a brit királyi családban, ugyanis ekkor jelent meg Harry herceg memoárja, amely a nagyon is sokat sejtető Tartalék címet kapta, utal egy szerepre, egy attitűdre, és egyben egy királyi családi tradícióban is. A könyv nagyon rövid idő alatt lett bestseller, persze már abban az időpontban eldőlhetett ez a státusz, amikor még csak beharangozták, hogy készülőben van, és bizony valamikor meg fog jelenni.

Az elmúlt időszak amúgy is turbulens volt a brit királyi család életében, és III. Károlyra valószínűleg nagyon nehéz időszak vár majd a trónon, hiszen a monarchiában is nagy változások kezdődtek, a kihívások pedig komoly döntésket igényelnek.

Az elmúlt időszakban Harry és Meghan annyira a nyilvánosság előtt élte az életét, hoyg a friss interjúk, kiállások és megannyi szereplés mellett elkerülhetetlen, hogy bizony régi videók, felévteéel, sztorik és pletykák is napvilágot lássanak. Meghan Markle esetén azért is érdekes ez a kérdés, mivel ő színészjént dolgozott a házasság előtt, és ezért róla simán vannak olyan felvételek is a neten, amelyekben meglehetősen intim helyzetekbe navigálta magát. A Brilliáns elmék című sorozatban például láthatjuk is levetkőzni Meghan-t fehérneműre (a videó IDE kattintva nézhető meg).

Korábban pedig egy másik intimebb videó is felkerült róla a Youtube-ra, amely egy igazi vintázs klasszikus, amely a Men's Health férfimagazinnak készült még 2013-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás