promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi olyan képet mutatott a háza belsejéről, hogy arra nincsenek szavak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kép, amire magyarul nincsenek szavak.

Az elmúlt pár hónapban nagyon sok hír számolt be arról, hogy a sztárpár, Tóth Gabi és Krausz Gábor új házba költözött, méghozzá a Dunakanyar egyik gyöngyszemében, a főváros szomszédságában fekvő Szentendrén vettek egy elképesztő és páratlan paorámával rendelkező ingatlant. Korábban csak néhány fotó került fel az internetre, amelyekről még csak nagyon keveset tudhattunk meg az új otthonukról, ám sokszor gondolhattuk már azt, és az énekesnő nyilatkozataiból is kderült, hogy itt most valami régi álom vált valóra,

végre megérkeztek az álomotthonukba. 

És lassan elkezdőtött a felújítás is, több sztoriban és képen is beszámoltak erről a rajongóknak, így akik nagyon figyelmesek és szemfülesek, montdhatni sasszeműek voltak, azok bizony nagyon sok részletet is kiszúrhattak azzal kapcsolatban, hogy hol lehet a ház pontosan Szentendrén (a teraszról például több kép is felkerült), vagy hogy éppen hogy állnak a munkálatok, hogy épülhet fel az új ház belső tere.

Aztán szépen lassan egyre több kép látott napvilágot az j háztól, egyre többet tudhattunk meg, még az egyes berendezési tárgyak kapcsán is kaphattunk néha kisebb sztorikat, hogy milyen viszony fűzi ezeket a sztárpárhoz. Az utóbbi időszakban pedig már kislányukkal is egyre több fotó készült, ahogy együtt vannak a lakásban. Korábban epdig még egy rövidebb videó is napvilágra került, amelyen a nappalit is láthattuk.

Most pedig egy olyan kép került fel az énekesnő Instagram-oldalára, amelyet imádni fogtok, sok rajngó pedig már most gratulált Gabinak. A képen az otthonuk egy ikonikus berendezési tárgy látható, amely tényleg nagyon jól illik a belsőhöz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás