promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megmutatta vadiúj álomházának egy csodálatos új darabját, lájkcunami a fotón
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi újabb részletet mutatott a házból.

Korábban nagyon felkapott volt az a téma, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor új életet fog kezdeni vidéken, a sztárpár meg is osztotta a nagyközönséggel, hogy bizony az egyik legszebb magyar városba, a Dunkanyar egyik ékkövébe, Szentendrére költöznek majd, itt vásároltak ingatlant, ám felújításokat végeznek a költözés előtt. Ezekről a munkálatokról pedig nagyon sok instasztori is megjelent, pechjére azoknak, akik imádják ezeket a felvételeket nézegetni, ugyanis az instasztori jelleméből fakadóan olyan, hogy egy nap után el is tűnik, így nem visszanézhetők hosszú távon.

Ám a páros később több videót és fotót is megjelentetett a vadiúj háztól. Láthattuk, hogy elképesztően jó a panorámája az új otthonuknak, több kép pedig egyenesen a széles erkélyükről engedett panorámát a tájra. És bizony csodálatosan szép a kilátás.

A rajongók közül pedig nagyon sokan dicsérték a párost a választásuk miatt is.

Tóth Gabi pedig több posztjában is beszélt a költözésről, arról, hogy miféle csodálatos új élet vár majd rájuk, illetve kislánya, Hannaróza első gondolatait is megosztotta a nagyközönséggel az énekesnő. Valószínűleg az elkövetkező napokban, hetekben és hónapokban is fognak felkerülni az internetre újabb és újabb képek a sztárpáros új otthonáról, így pedig mindig csak egy-egy apró részletével ismerkedhetünk meg az otthonuknak.

Nem is olyan régen a konyha egyik lenyűgöző darabjáról került fel friss fotó az énekesnő egik közösségi oldalára, mint a poszt szövegében megosztotta követőivel, neki már évek óta egy ilyen csodás tálaló volt a vágya, most pedig a saját konyháját ékesíti.

További felvételeket szeretnétek még látni Tóth Gabi és Krausz Gábor új házáról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás