promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan éljek egy lábfétises férfi párjaként, ha rosszul vagyok a vágyaitól? A tanácsadónk válaszol
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mit tehetünk, ha a párunk szexuális vágyai homlokegyenest mások, mint amire mi vágyunk? Meddig lehet engedni, kell-e egyáltalán? Erre keressük most a választ.

Sziasztok!

Nagyon kínos számomra a tény ami lassan egyre nyílvánvalóbb nekem, de már nagyon zavar és nem tudom, hogyan közöljem a pasimmal. 2 hónapja vagyunk együtt, működik a szex, de valahogy olyan, mintha az izgalma az nem mindig nekem szólna. Sokszor van, hogy ha a magassarkúm a lábamon marad, csókolgatja, utóbbi pár alkalommal nyalogatta. Valamelyik este már az ágyban könyvet olvastam, leszaladtam a konyhába vízért, akkor este úgy tudtam, hogy a párom később jön haza munkából. Nagyon halkan mehettem le, mert észrevettem, hogy a bejárat melletti cipőtárolónál a kedvesem matat valamit. Közelebb osontam mire megláttam, hogy a kemény férfiasságát a legmagasabb sarkúmmal elégíti ki! Kétségbe vagyok esve, hogyan fogadjam el ezt a helyzetet?

Szia!

Először is gratulálok a bátorságodhoz, hogy írtál nekünk és el merted mondani, hogy valami zavar. A leveledből az nem derül ki, hogy ezt megtetted a párodnak is? Beszéltél neki az aggályaidról?

A szex mindenekelőtt a két fél egymás okozott örömszerzéséről szól. A szexben nem lehet, sőt, szigorúan tilos bármi olyat tenni, ami a másikat feszélyezi, kellemetlen helyzetbe hozza. Szemmel láthatóan belőled ilyen érzelmeket vált ez ki, tehát mindenképp beszélnetek kell a problémáról.

Fontos, hogy ne ítélkezz és biztonságot közeget teremtsetek a beszélgetéshez, ahol mindketten meg tudtok nyílni és elmondani a véleményeteket a kialakult helyzetről.

Nyugodtan kérdezz rá, hogy van-e oka a fétisének, legyél érdeklődő, de ne faggasd, csak annyit mondjon el, amennyi neki is kényelmes. Nem kell rögtön az első beszélgetés alkalmával megoldásra jutni. Valamint magadban is tisztáznod kell, hogy miért zavar ez téged: amiatt mert szokatlan, esetleg kicsit perverznek is gondolod és ez inkább lelkiismereti akadály, vagy valóban taszít a viselkedése és nem is lennél képes ezt elfogadni? Nincs erre jó, vagy rossz válasz, de fontos, hogy tisztában legyén a saját érzésvilágoddal is, mielőtt szembesíted a párodat, hogy tudj majd reagálni az általa elmondottakra.

Amennyiben ez csak egy amolyan "jó kislány nem csinál ilyet" aggály, akkor ezt engedd el. Semmi sem perverz, vagy bűnös, ami mindkettőtöknek örömet okoz. Kísérletezzetek együtt, nézzétek meg, hogy mi az amit te is izgalmasnak találsz és lehet, hogy ez egy új színfoltot visz majd a közös élvezetetekbe.

Amennyiben pedig számodra ez elfogadhatatlan, akkor pedig két lehetőséged van: vagy elhagyod, ami miatt természetesen nem lehet hibáztatni téged, vagy pedig hagyod, hogy kiélje magát, azonban ebben az esetben ez a szenvedélye magányos örömszerzés lesz, ergo kettesben hagyod a cipőiddel őt.

A döntés teljesen rajtad áll, de fontos a megfelelő és minőségi kommunikáció!

Ha neked is van bármi, amiben elakadtál, amire szeretnél tanácsot kapni, vagy csak azt akarod, hogy valaki meghallgasson, akkor írj nekünk az info@promotions.hu címre és személyre szabottan segítek neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás