promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly hirtelen váratlan döntést hozott, rendkívűl meglepte vele a Buckingham-palotát, a személyzet értetlenül áll
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly király tartja magát korábbi fogadalmához, így bizony még ezt is meglépte.

A koronázás egy kicsit nyugvópontra eresztette a pletykákat a brit királyi család körül, két hétre a legtöbb sajtótermék elsősorban azzal volt elfogallva, hogy milyen erső családi tradíciók kerülnek majd újra elő a koronázás alkalmával, amelyeket a világ még nem látott, merthogy több mint 70 éve nem volt már koronázás Nagy-Britanniában, és akkor a média sem ezen a szinten volt még,

így tízmilliók voltak kíváncsiak a nagy ceremóniára.

Bár az ünneplés közepette már olyan felhangok kerültek a képbe, hogy III. Károly egy éven belül le fog mondani, trónját pedig átadja majd utódjának. Ám ezek a hírek elsősorban jövendölésekból és jóslatokból származtak, illetve több szakértő is elsősorban III. Károly attitűdjével magyarázta, hogy akár egy ilyen lépés is benne lehet a pakliban. Ám amint véget ért a koronázással kapcsolatos hírdömping, máris előkerültek az addig csak a fiók aljában lévő sztorik, így újra felszínre került Meghan Markle és Harry kapcsolata, és újfent a válásuk, a szakítás, kapcsolatuk rossz irányba történő elmozdulása került a hírek középpontjába.

És hogy mi a következő téma, ami újra nagy port kavar?

III. Károly súlyos döntése, aki már korábban is többször beszélt arról, hogy spórolni fog a királyság, a protokolláris dolgok költségeit visszavágják, sőt még a királyi család aktív dolgozóinak számát is csökkenték. Ennek az attitűdnek a kifejlődésében most a Buckingham-palota dolgozóit lepte meg a király döntése, aki lekapcsoltatta a fűtést a palotában. A palota dolgozóit pedig nem kérdezték meg, így sokan panaszkodnak. Sőt, az úszómedence vízének hőmérséklete is lecsökkent ezáltal, és ezt is többen szóvátették.

Az energián is spórol a család, így több ingatlanra napelemek kerültek az elmúlt időszakban. És úgy tűnik, hogy III. Károly intézkedései tetszenek a briteknek, mivel a király népszerűsége folyamatosan emelkedik a nép körében. És valószínűleg ezzel a váratlan döntéssel is a legtöbb alattvaló egyetért.

(via ELLE)

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás