promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatták Meghan Markle új, izomóriás pasiját? Fura hírtől hangos a közösségi média, de van egy óriási bökkenő a sztoriban

Lebuktatták Meghan Markle új, izomóriás pasiját? Fura hírtől hangos a közösségi média, de van egy óriási bökkenő a sztoriban

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban szinte lángol a sajtó Meghan és Harry kapcsolatát illetően.

Egy apró bulvárbomba robbant azzal a hírrel még pár nappal ezelőtt, hogy megint sztori van a brit királyi családban, ugyanis Harry herceg valójában eljár a családjától külön egy exkluzív helyre, ahová a sajtónak nincs is bejárása. Később Harry sajtósa persze cáfolta a felröppent hírt, ám nem lehetett már megállni, hogy a sajtó ne kezdjen el foglalkozni a pár kapcsolatával, amely sok olvasat szerint megromolhatott, sőt, ebben a kontextusban már a válás és a szakítás is feljött. Arról is szólt több sajtóorgánum, hogy a pár igazából külön van már, de csak ideiglenesen. Amúgy a luxushotelről szóló hírt először a The Sun dobta be. A luxushotel, amelyről a fáma szól, a San Vincente Bungalows amúgy ismert arról, hogy nagyon is exkluzívan kezelik ügyfeleiket, így innen csak nagyon kevés infromáció jöhet ki Harryvel kapcsolatban.

Majd nem sokkal ezelőtt már Harry iképviselője nyilatkozott arról, hogy a sajtó értesülései bizony tévesek.

Ráadásul most olyan teóriák is előkerülnek, miszerint már az is gyanús volt, hogy korábban a hercegi pár, amely minden eseményéről szinte azonnal beszámol a közösségi médiában, a házassági évfordulójukról nem tett közzé fotót a különböző platformokon.

De, mint az lenni szokott, ilyyenkor már nehéz útját állni annak, hogy újabb és újabb pletykák induljanak be, és előkerült ismét egy régi teória azzal is kapcsolatban, hogy ki lehet Meghan Markle új pasija. Ez a férfi pedig nem más a feltételezés szerint, mint Meghan Markle testőre. Egyes teoretikusok még azt is megfigyelték, hogy nemrégiben egy nyilvános eseményen a hercegné és a testőr egymáshoz öltözött, a testőrön aranyszínű anyakkendő volt, amikor Meghan-on aranyszínű ruha, és egy TikTok-videót is összeválogattak ezért a közösségi média oldalon a teoretikusok, hogy ezt bemutassák. 

A bökkenő csupán az, hogy ez a hír rendszeresen feljön különböző oldalakon a közösségi médiában, amelyek a mai világban már óriási nyilvánosságnak örvendenek, így megállíthatatlanul termelik a tartalmakat is. Miközben egyre nehezebb különválasztani a valóságot az igazságtól.

Íme a TikTokra felkerült videó:

(via FemCafé)

Borítókép:  Profimedia - illusztráció

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás