promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg gusztustalanul átverték az embereket? Kitört a gigabotrány, innen már nincs visszaút?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyesek szerint Meghan és Harry mindent képesek megtenni azért, hogy a figyelem középpontjában legyenek, de most túlmentek egy határon.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy Meghan Markle és Harry herceg majdnem Diana hercegné tragikus sorsára jutottak, ugyanis a házaspár azt állította, hogy a minap üldözőbe vették őket a fotósok, és kis híján végzetes autóbaleset történt. Harry édesanyja, Diana 1997-ben hasonló körülmények között hunyt el, így sokakat szíven ütött Meghanék botrányos és felkavaró esete.

Szinte még azok is megsajnálták a rémisztő eset hallatán Meghan Markle-t és Harry herceget, akik egyenesen gyűlölik őket azért, mert annak idején hátat fordítottak a brit királyi családnak, és azóta szinte csak problémáznak. Úgy tűnt, hogy a közvélemény hosszú idő után pozitív irányba fordul a két botrányhőssel kapcsolatban, de most olyan dolog derült ki, ami végleg tönkreteheti a hitelességüket.

A fotósok munkáltatója szerint megvizsgálták a felvételeket, és semmi sem utalt arra, hogy ez egy olyan veszélyes üldözés lett volna, ahogy azt Meghan és Harry lefestették a nyilvánosságnak.

Sőt, állítólag olyan képek is készültek, amiken Meghan Markle még mosolyog is a taxiban, amiben elvileg rettegtek, miközben üldözték őket a sajtó munkatársai. Azt is állítja a munkáltató, hogy pont, hogy Harry hercegék biztonsági szolgálata volt az, ami esetleges veszélyt okozott – a felvételek alapján a rendőrök meg is állították őket, mert túlzottan vadul közlekedtek.

A taxisofőr is elmondta, hogy egyáltalán nem volt ez egy durva autósüldözés, vagyis ő is úgy gondolja, hogy Meghan Markle és Harry herceg eléggé eltúlozták a dolgot. Ha ez igaz, akkor ez egy rendkívül gusztustalan húzás, átverés volt tőlük, mivel ezek szerint úgy akartak szimpátiát és sajnálatot kicsikarni az emberekből, hogy abba még Diana hercegné emlékét is belerángatták – nem csoda, hogy ezek után kitört a gigabotrány, ahonnan talán már nincs is visszaút Meghanék számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás