promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikerült az internetre III. Károly és Kamilla eltitkolt dolga, brutális változás jön a brit királyi családban? Egy bennfentes vallott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy bennfentes mondott el titkokat a brit királyi család belső berkeiből.

Nem is olyan régen volt a koronázás Nagy-Britanniában, és a fél vilásajtó ezzel volt el foglalva. A ceremónia színpompásra és nagyszabsúra siekredett, százmilliók követték élő adásban világszerte, és olybá tűnt Harry herceg hazalátogatása miatt is, hogy minden feszültség hirtelen elillant, és a felek közel fognak kerülni egymáshoz. Korábban több belső forrás alapján arra is következtetni lehetett, hogy III. Károly király kész visszafogadni fiát, Harryt, még azok után is, amilyen konfliktusok történtek a tágabb család és a sussexiek között.

Egy kis oldódási időnek tűnt az egész, ami enyhíti a feszültségeket, amelyek az évek alatt terhelték a felek viszonyát.

Ám úgy tűnik, hogy ez csak csalfa vak reményt volt, mivel most egy másik oldalról érte kritika III. Károlyt, aki ennek nem túlzottan örül. Az OK magazinnak nyilatkozó bennfentes ugyanis egy elég erős konfliktushelyzetről vallott, amely Károly és Kamilla között feszül, és a téma középpontjában ismér csak Harry herceg és Meghan Markle vannak, vagyis a sussexiek. Kamillában komoly tüske lehet, és nem tartotta jó ötletnek, hogy Harry részt vesz a ceremónián.

A magazinnak megszólaló forrás szerint Kamilla nehezményezte, hogy Károly meghívja Meghant és Harryt, ehelyett inkább jobban nyilvánvalóvá kellett volna tenni, hogy nem tolerálják a viselkedésüket a Királyságban. Kamilla ezt a döntést azért is nehezményezte, mivel szerinte komoly népszerűségvesztést okoz nekik a britek körében, ahogy Meghan és Harry felé kommunikálnak. 

Kamilla Vilmos pártján van a kérdésben. Károly királynak pedig nem tetszik, ahogy folyamatosan megkérdőjelezik a döntéseit, ezt tiszteletlenségnek tartja, a forrás szerint feszültség is uralkodik ezért Kamilla és a Károly között.

(via Marie Claire)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás