promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Borzalmas botrány a brit királyi családban, nagyon súlyos döntést hozott III. Károly
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly példátlan szigorral csapott le.

A Blikk is beszámolt róla a The Sun-ra hivatkozva, hogy Nagy-Britanniában példátlan súlyos döntés történhetett. III. Károly király karácsony előtt hozta meg a döntést a források szerint, amely példátlan. A brit lap beszáolója szerint York hercegének, a korábban nagyon súlyos botrányokba keveredő András hercegnek azt mondák, hogy többet nem használhatja majd a Buckingham-palota helyiségeit irodaként.

Ez pedig nem jelent mást, minthogy András herceget végleg kitiltották a brit királyi család tagjainak sorából. A brit lapnak a forrás, aki magát nem szerette volna megnevezni, azt nyilatkozta, hogy igazából hivatalosan így minden jelenléte megszűnt a palotában, ő már nincs a család dolgozó tagjainak sorában.

Sőt, ez még nem minden, további szimbolikus lépések is következnek ezzel, András herceg nem használhatja a királyi családtag címet sem a továbbiakban.

A lépés valószínűleg nem érte váratlanul Andrást, hiszen III. Károly már koronázása előtt többször is nyilatkozott, hogy a brit királyi család aktív tagjainak sorát szűkíteni fogja. Így többek között Meghan Markle és Harry hercegről is cikkeztek korábban az újságok, hogy bizony hamarosan az ő helyzetüket is rendezheti Károly király, de úgy tűnik, hogy egyelőre ez csúszik.

Ám még újabb botrányok is jöhetnek, hiszen Meghan Markle és Harry herceg nemrégiben debütáló Netflix-dokusorozata újabb nagyon nagy konfliktusok forrása lehet a brit királyi család berkein belül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás