promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videók leplezik le a brit királyi család titkait, III. Károly nagy titkai a nyilvánosság előtt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszakban egyre hangosabb a média a brit királyi család különös szokásaitól, most éppen III. Károly egykori komornyikja gondolta úgy, hogy közösségi média oldalt indít, ahol bemutatja a nem mindennapi rutint.

Igen, mivel ami nekünk óriási különcség, mondhatni elképesztő excentrikusság, az bizony a brit királyi családban mindennapos és megszokott. Amolyan rutin, amelynek több évtizedes, esetleg több évszázados hagyománya van. Grant Harrold pedig úgy döntött, hogy megosztja ezt az érdekességekre mindig kapós nyilvánossággal.

Grant Harrold 2004 és 2011 között állt a brit királyi család szolgálatában, így meglehetősen jó rálátása van a mindennapi különcségekre. Így például azt is megosztotta a userekkel, hogy kellett feltálalni egy hétköznapi banánt a családban. Egy mini kis rituáléja volt a dolognak, hiszen több lépcsőben kellett, szinte előírásszerűen előkészíteni a gyümölcsöt.

Először tányérra teszik, majd levágják a két végét, és csak utána húzzák le a héját. Amikor mindez megvolt, még félbe is kellett vágni a közepén. Csupán ezután kerülhetett a brit királyi család tagjainak asztalára a gyümölcs.

A hétköznapi szendvicseknek az elfogyasztása is szabályok közé esett, hiszen például kézzel is el lehetett fogyasztani ezeket, de csak akkor, ha ujjnyi falatokra vágták őket, ám ha békönös volt a szendvics, akkor csupán a falatokra vágás után is csak evőeszközökkel lehetett elfogyasztani azokat – írja a The Sun nyomán a Life.

Amúgy The Royal Butler néven megtalálható a TikTokon Grant Harrold, ahol be is mutat szépen kis videókban mindent. KLIKK ide.

[[cikk2]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás