promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett Harry herceg és Meghan Markle, minden megváltozik ezek után?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napok turbulensen teltek a hercegi pár számára.

Az elmúlt napok az egész brit királyi család számára nagyon mozgalmasan teltek, amegtörtént a koronázás, és az egész sajtó ezek után Harry és Károly kapcsolatával kezdett el foglalkozni, egyre több volt a bennfentes információ, amelyek arra próbáltak meg utalni, hogy nem egységes a család Harryvel és Meghannal kapcsolatban, az újságok értesülései szerint Kamilla királyné nem helyesli Károly király Harry-vel kapcsolatos politikáját, így ez is feszültséget okoz a pár életében.

Közben pedig egyre több pletyka kel már szárnyra arról is, hogy Károly mikor mondhat le a trónról, pedig még csak most történt meg a koronázás. Sőt, olyan elképesztő híresztelések is vannak, hogy a lemondás már az idén megtörténik, és nem is Vilmos veszi majd át a helyét a királyság élén, hanem maga Harry. Persze utóbb variációra még csak jósok és időutazók hivatkoztak,

de ezek az információk folyamatosan bedugítják az interneten az információs sztrádákat.

Most pedig a hercegi pár nagyon nagy bejelentés tett a nyilvánosság előtt, hiszen elmondták, hogy elképesztő dolog esett meg velük. Harry, Meghan és Meghan édesanyja autóval mentek, amikor hirtelen paparazzók kezdték el követni őket, és több óráig is a nyomukban voltak. Majdnem megismétlődött az a baleset, ami Diana hercegnővel, hiszen az üldözés közben majdnem karambolóztak más autókkal, illetve egy rendő és civil is érintett volt az üldözés közben.

Az esetről amúgy a Reuters hírügynökség számolt be.

Közben természetesen több forrás is megszólalt az esettel kapcsolatban, így többek között a rendőrség is, ebből pedig az derült ki, hogy a rendőrség segített a susexieket vigyázó testőröknek, mivel több fotós is megnehezítette az utazásukat. Ez volt amúgy az első nyilvános megjelenése a párnak a koronázás óta. Arra persze mindenki kíváncsi, hogy a Buckingham-palota mit nyilatkozik, de egyelőre nem adtak ki nyilatkozatot az esettel kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás